طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

0


پن کیک بدون گلوتن

شما می‌توانید به آسانی از این پن کیک‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران بیماری خود باشید.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • 119 کیلوکالری
  • 5 گرم چربی
  • 1 گرم کربوهیدارت
  • 9 گرم شکر
  • 1 گرم فیبر
  • 6 گرم پروتئین
  • 1 گرم نمک

مواد لازم:

  • 125 گرم آرد بدون گلوتن
  • یک عدد تخم مرغ
  • 250 میلی لیتر شیر
  • کره برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.
  2. یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید.
  3. با شربت آگاد یا آب پرتغال این پن کیک‌ها را سرو کنید.

لاغری و کاهش وزن



منبع

پاسخ دهید