طرز تهیه پیتزا رامن بدون خمیر

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز این یه رسپی خیلی سادست و من عاشقشم. فوق العاده برای کسایی که دلشون پیتزا میخواد و حوصله درست کردن خمیر رو ندارن به درد می خوره. ترکیب نودل مواد پیتزا چیز جالبی میشه و برای من خیلی دوست داشتنیه. اسم این پیتزا، پیتزا رامن هستش. امیدوارم شما هم لذت ببرید.

 

طرز تهیه پیتزا رامن بدون خمیر

 

مواد لازم:

 

    نودل الیت 1 بسته

    تخم مرغ 1عدد

    سس پیتزا به میزان لازم

    پنیر ماتزارلا به میزان لازم

    مواد پیتزا دلخواه به میزان لازم

    فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری

    آویشن 1قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پیتزا رامن بدون خمیر

 

طرز تهیه:

 

نودل رو بدون ادویه بپزید و وقتی نرم شد داخل صافی بریزید اجازه بدید خنک بشه.سپس تخم مرغ رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. متونید توی این قسمت از ادویه هم استفاده کنید (من فلفل قرمز و آویشن میریزم). داخل تابه نچسب کمی روغن بریزید و نودل رو داخلش پهن کنید و اجازه بدید

 

کمی پخته بشه در حدی که انسجام پیدا کنه و بشه برش گردوند. حالا نودل رو برگردونید و روش کمی سس پیتزا بریزید. کمی پنیر، مواد پیتزا و دوباره پنیر بریزید. در آخر در ماهیتابه رو ببندید و با حرارت بسیار ملایم اجازه بدید پنیر آب بشه. میتونید این کار رو داخل فر هم انجام بدید و گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.بعد از آب شدن پنیر پیتزا آماده است.

 

طرز تهیه پیتزا رامن بدون خمیر

 

نکته:

 

من معمولا از پنیر ماتزارلا استفاده میکنم البته با پنیر چدار رنده شده هم امتحان کردم که خیلی عالی شد ولی من ماتزارلا رو بخاطر بیشتر کش اومدن ترجی میدم. این پیتزا اونقدری سفت نیست که بشه با دست خورد اگه دوست دارید

 

سفت تر بشه متونید به قسمت های کوچیک برش بدید و داخل فر بگذارید.من با ادویه های مختلف حتی ادویه نودل امتحان کردم و باز بنظرم همون آویشن و فلفل بهتر از همه شد چون هم سس پیتزا هم مواد طعم های کافی رو داره.

پاسخ دهید