طرز تهیه کیک با زردآلو

0

گیگر :

در این بخش میپردازیم به کیک با زردآلو.شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.

 

 

مواد لازم:

 

      کره : 150 گرم
     شکلات سفید , خرد شده : 175 گرم
     تخم مرغ : 4 عدد
     شکر دانه ریز : 125 گرم
     بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
    نمک : مقداری
     برگه زردآلو , خرد شده : 100 گرم
     آرد ساده : 200 گرم

 

طرز تهیه کیک با زردآلو

 

طرز تهیه:

 

کف یک قالب کیک مربع شکل 20 سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید .

 

سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید .مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید

 

و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید . وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد . وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .

پاسخ دهید