طرز تهیه کیک خوشمزه با روکش انبه

0

گیگر :

برای کدبانوهای عزیز امروز کیک خوشمزه با روکش انبه در نظر گرفته ایم.این روزها که فصل هلو و انبه است، از این فرصت استفاده کنید و یک کیک خوشمزه درست کنید. اگر روی کیک پخته شده برآمده بود، آن را ببرید، کیک را وارونه نمایید و از سطح صاف زیر آن جهت تزیین استفاده نمایید. هلو می تواند جایگزین خوبی برای انبه باشد.

 

مواد لازم:

 

     پودر کاکائو : 50 گرم
     آب جوش : 150 میلی لیتر
     تخم مرغ بزرگ : 6 عدد
     شکر دانه ریز : 350 گرم
     آرد بکینگ پودردار : 300 گرم
     کنسرو 400 گرمی انبه : 2 عدد
     آرد ذرت : 1 قاشق چای خوری
     خامه پرچرب : 425 میلی لیتر
     شکلات خالص رنده یا ورقه شده : 75 گرم

 

طرز تهیه کیک خوشمزه با روکش انبه

 

طرز تهیه:

 

یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب نمایید و کف آن را کاغذ روغنی بیاندازید پودر کاکائو را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را کم کم به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید تخم مرغ ها و شکر دانه ریز را در کاسه ای بریزید و خوب بزنید

 

تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید و وقتی با همزن روی آن خط می اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. سپس مایه را به مخلوط کاکائو اضافه نمایید . در مرحله بعدی آرد را الک نموده و به مخلوط کیک اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. مایع را داخل قالب کیک بریزید

 

و سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید. قالب کیک را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 170 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد و پس از پخت , با فشار دست حالت ارتجاعی داشته باشد.بگذارید کیک برای چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود ,

 

طرز تهیه کیک خوشمزه با روکش انبه

 

سپس آن را بیرون آورده روی سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کاملا سرد شود . کاغذ روغنی را از کیک جدا نموده و کیک را از قد به 3 لایه تقسیم نمایید. آب کنسرو انبه را جدا نمایید و انبه ها را خرد نموده و 1/4 آن را داخل مخلوط کن بریزید و پوره نمایید , بگذارید کاملا نرم شود .

 

آرد ذرت را با 3 قاشق غذاخوری آب انبه مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیر نرم در بیاید . سپس پوره انبه را اضافه نمایید . مخلوط را داخل تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پوره غلیظ شود . آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.باقی مانده انبه ها را خرد نمایید . خامه را بزنید و 1/4 آن را کنار بگذارید .

 

باقی مانده خامه را به انبه ها بیافزایید و این مخلوط را مابین لایه های کیک بگذارید و آن ها را روی هم قرار دهید . کیک را داخل ظرف سرو بگذارید و مقدار خامه ای را که کنار گذاشته بودید , به دیواره کیک بمالید و شکلات ریز خرد شده را روی خامه های دیواره بریزید و فشار دهید . مابقی خامه را با کمک قیف دور تا دور لبه کیک گل بزنید و با بقیه پوره انبه , سطح روی کیک را تزیین نمایید.

پاسخ دهید