Monday 27 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 39115
تاریخ انتشار : جمعه 4 مارس 2016 - 10:21
3 views بازدید

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها  یکی از محبوب ترین غذاهای مردم اصفهان که بسیار کهن نیز می باشد گوشت و لوبیا است. این غذا با مقدار زیادی گوشت و لوبیا طبخ می شود و جالب اینجاست که باید بدانید این غذا فقط باید در قابلمه مسی طبخ و پخته شود. غذای سنتی گوشت و لوبیا با نان تازه سرو […]

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

 یکی از محبوب ترین غذاهای مردم اصفهان که بسیار کهن نیز می باشد گوشت و لوبیا است. این غذا با مقدار زیادی گوشت و لوبیا طبخ می شود و جالب اینجاست که باید بدانید این غذا فقط باید در قابلمه مسی طبخ و پخته شود. غذای سنتی گوشت و لوبیا با نان تازه سرو می شود.

 

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر :
 گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)      ۱۰۰ گرم
 سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله     ۵۰۰ گرم
 لوبیا سفید     ۲ پیمانه
برنج     ۱/۳ پیمانه
پیاز     یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه     به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت و لوبیا :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

 

سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.

 

پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

 

نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.

 

* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.

 

* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 95
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات