طرز درست کردن آش عدس با انار غذای زمستانی در شهرکرد

0

طرز درست کردن آش عدس با انار غذای زمستانی در شهرکرد

طرز درست کردن آش عدس با انار غذای زمستانی در شهرکرد

 در فصل زمستان به دلیل سرد بودن هوا بیشتر غذاهای گرم و آبکی می چسبد و جالب است بدانید مردمان خوب شهرکرد به دلیل سرمای بیش از حد در زمستان از در بیشتر روزها آش عدس با انار طبخ می کنند.

 

بهترین آش برای شب های سرد زمستان ترکیبی از سبزیجات، حبوبات و چاشنی ترش است. درست مثل همین آش مردم شهرکرد. آش خوشمزه و خوش طعم که می‌تواند یک شب خوب زمستانی را برای شما رقم بزند.

 

مواد لازم برای آش عدس و انار برای 4 نفر :

 سبزی آش500 گرم
 عدس1 پیمانه
 برنج2 پیمانه
 انار خشک1 پیمانه
پیاز1 عدد
سیر4 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغنبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه آش عدس و انار :
پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

 

حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.

 

در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.

 

حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

 

وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.

 

نکته :
این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.

پاسخ دهید