طرز پخت املت اسپانیایی

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز مزایای املت به یکی دوتا محدود نمی شود. املت غذایی حاضری محسوب می شود که سریع آماده می شود. همچنین برای صبحانه ها خیلی می چسبد. املت نوع های مختلفی دارد که امروز نوع اسپانیایی آن را آموزش می دهیم.

 

طرز پخت املت اسپانیایی

 

مواد لازم برای املت اسپانیایی :

 

تخم مرغ                 ۳ عدد
شیر                       ۲ قاشق سوپخوری
کره                        به مقدار لازم
گوجه فرنگی          یک عدد
ژامبون                   به مقدار لازم
پنیر                        به مقدار لازم
فلفل سیاه             به مقدار لازم
نمک                      به مقدار لازم

 

طرز پخت املت اسپانیایی

 

طرزتهیه املت اسپانیایی :

 

تخم مرغ ها و شیر را هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. ژامبون و گوجه فرنگی را خرد کنید و پنیر را رنده کنید.تخم مرغ ها و شیر و نمک و فلفل را هم بزنید. ژامبون و گوجه فرنگی را خرد کنید و پنیر را رنده کنیدحدود دو سوم ترکیب شیر و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی آن ژامبون، گوه فرنگی و پنیر را اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سرخ شود. سپس یک طرف املت را برگردانید تا رولت به راحتی شکل بگیرد.

 

طرز پخت املت اسپانیایی

 

وقتی تخم مرغ ها سرخ شد، یک طرف املت را برگردانید تا رولت به راحتی شکل بگیرداکنون باقی شیر و تخم مرغ را روی املت اضافه کنید و چند لحظه صبر کنید تا بپزد. سپس باقی املت را رول کنید از داخل ظرف بردارید و برش بزنید.باقی شیر و تخم مرغ را روی املت اضافه کنید و صبر کنید تا بپزد. سپس باقی املت را رول کنید

پاسخ دهید