Tuesday 28 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 76307
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 ژوئن 2016 - 17:02
0 views بازدید

عفونت هایی که در بستنی سنتی پنهان شده است/ مراقب “فالوده های” آلوده باشید

متخصصان تغذیه، همگان را نسبت به عوامل بیماری زای برخی دسرهای دلپذیر تابستانه همچون بستنی های سنتی و فالوده هشدار می دهند و رعایت برخی نکات را در خرید آنها ضروری می دانند. شهاب اولیایی متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره عوارض ناشی از بهداشت بستنی سنتی و فالوده ها گفت: اگر فرآیند تهیه این بستنی و فالوده ها با آلودگی […]

متخصصان تغذیه، همگان را نسبت به عوامل بیماری زای برخی دسرهای دلپذیر تابستانه همچون بستنی های سنتی و فالوده هشدار می دهند و رعایت برخی نکات را در خرید آنها ضروری می دانند.

شهاب اولیایی متخصص تغذیه در گفت وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره عوارض ناشی از بهداشت بستنی سنتی و فالوده ها گفت: اگر فرآیند تهیه این بستنی و فالوده ها با آلودگی همراه باشد، به راحتی مصرف کننده را هم درگیر می سازد.

وی با اشاره به آزمایش روی نمونه‌ای از بستنی سنتی ها افزود: در این آزمایش نشان داده شد که بسیاری از آنها آلوده به نوعی عوامل بیماری‌زا هستند که در اثر شرایط حمل و نقل، نگهداری، تولید و تهیه محصول و حتی استفاده از مواد اولیه نامرغوب به وجود می آیند و در نهایت منجر به عفونت‌، آلرژی های غذایی و مسمویت‌ها می شوند.

اولیایی با بیان اینکه در برخی موارد بیماری‌های گوارشی نیز ظاهر می شوند، اظهار داشت: عوارض حاصل شده از هردلیل فوق الذکر می تواند در بدن ماندگار شده و مشکلات عدیده‌ای را برای فرد ایجاد کند.

وی اعلام کرد: بستنی های متشکل از مواد اولیه آلوده مثل شیر و خامه‌ای که پاستوریزه نیستند یا بارمیکروبی بالایی دارند، می توانند منجر به بیماری‌ شوند، همچنین زعفرانی که در بستنی سنتی وجود دارد اگر رنگ مصنوعی باشد آلرژی های غذایی را به بار آورده  و در دراز مدت باعث زمینه سازی بروز بعضی سرطان ها می شود. 

این متخصص تغذیه با اشاره به آلودگی های ناشی از فرآیند تولید بیان کرد: ابزار یا ظروف مصرفی در تهیه محصول، اگر استاندارد لازم را نداشته باشند و حتی دارای خراش باشند، می توانند مواد شیمیایی را به محصول نفوذ داده و آن را آلوده کنند.

اولیایی توصیه کرد: بهتر است اماکن نظارت براینگونه محصولات کار خود را دقیق تر از قبل انجام دهند و مصرف کنندگان هم بستنی های سنتی و فالوده را از اماکن معتبر و بهداشتی مورد تایید خریداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است در این راستا محصولات شناسنامه دار خریده شوند، ادامه داد: بعنوان مثال شرایط حاکم بر کارخانه ها( به دلیل نظارت بالا) به مصرف کنندگان این اطمینان را می دهد که محصولات آنها بهداشتی تر از سایر مغازه ها و اماکن است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف بستنی سنتی و فالوده تنها از لحاظ تهیه بهداشتی نگران کننده است، یادآور شد: این محصولات با رعایت نکات می توانند دسرهای دلپذیری بخصوص برای تابستان باشند و درصورتی هم که فرد مبتلا به بیماری خاصی ( مثل دیابت، چاقی یااضافه وزن)  نباشد حتی نشاسته فالوده ها نمی توانند به او ضرری برساند.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات