مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، آگاهی و استقرار نظام HSE را به منظور حفظ سلامتی کارکنان آزمایشگاهها ضروری دانست.

وی با بیان اینکه مباحث ایمنی بعد از انقلاب صنعتی به دلایل افزایش آمار مرگ کارگران مطرح شد، افزود: با کشف ارتباط بین بیماری و وقوع حادثه، به این نکته مهم پی برده شد که افزایش بیماری فرد می تواند در ایجاد یا خلق یک حادثه بسیار موثر واقع شود و این موضوعات به یکدیگر متصل هستند.
عضو هیات علمی و مدیر آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه با اشاره به حق کارکنان و کارگران نسبت به شناخت خطرات و مشکلات محیط کارشان، اظهار داشت: این مسئله بعنوان حقوق کارکنان باید از سوی کارفرمایان به آگاهی آنان برسد تا در این صورت موضوع تعهد که یکی از الزامات HSE است محقق شود.
طاهری بیان کرد: اگر بخواهیم محل کار را به گونه ای سامان دهیم که در عین احساس امنیت نیروی انسانی، تجهیزات، ساختمانها و امکانات به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرند محیط ، باید ایمن باشد؛ لذا در تعریف HSE می توان ابعاد کلی فنی، پزشکی، فرهنگی، اجتماعی، رفتاری و روانی را نام برد.
به گفته خبرنگار ، در این نظام هرکدام از واژه های ایمنی، محیط زیست و بهداشت ابعاد زیر را دربرمی گیرند
ایمنی (تهیه و آموزش دستورالعملهای استفاده ایمن از تجهیزات برای حفظ امنیت دانشجویان، کارشناسان، استادان و سایر کارکنان دانشگاه)
محیط زیست (مدیریت زباله ها، فاضلاب و پسماند؛ آسیب نرساندن تجهیزات به محیط زیست مثل امواج مغناطیسی، آزمایش هسته ای؛ آسیب نرساندن آزمایشها به پوشش گیاهی و حیوانی منطقه)
بهداشت (استفاد از لباس و تجهیزات ایمنی مناسب و چک کردن سلامتی کاربران)
انتهای پیام/