لغو پیام ارسال شده در تلگرام

0

اتاق خبر 24: 

نرم افزار تلگرام یکی از پرطرفدارترین نرم افزار های پیام رسان است که در بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کرده، اما این نرم افزار نسبت به امکانات خوبی که دارد، معایبی نیز دارد.

 

 

 

به طور مثال قبل از ارسال عکس  و در صورتیکه سرعت اینترنت‌تان کند باشد و همچنین پیام برای مخاطب مورد نظر  در آن زمان ارسال نشده باشد می توانید ارسال عکس فرستاده شده را قبل از آپلود آن لغو کنید.

 

 

نظرات اکثر کاربران:

سلام، امکان داره پیامی رو که فرستادیم به یک گروه توی تلگرام رو حذف بکنیم تا هیچ کس تو گروه نبینه؟ من اشتباهی یه عکسی فرستادم به یک گروه، زود حذف کردم ولی تو گوشی بقیه افراد عضو گروه حذف نشده، لطفا راهنماییم کنین.

 

پاسخ: متن ها هیچ گاه در نرم افزار تلگرام حذف نمی شوند. حتی اگر اینترنت را قطع کنید و تاریخچه تلگرام یا همان clear history کنید باز هم بعد از وصل شدن به اینترنت پیام ارسال خواهد شد.

 

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

برای عکس ها و فایل: 

اگر حجم فایلی که ارسال می کنید زیاد باشد عمل ارسال کمی طول خواهد کشید و می توانید علامت ضرب در را لمس کنید تا عکس ها یا فایل ها ارسال نشوند.

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

اما بعضی از فایل هایی که حجم کمی دارند زود ارسال می شوند(البته بستگی به سرعت اینترنت دارد) و در بعضی مواقع ارسال چند لحظه طول می کشد و در این لحظه فرصت کمی دارید تا جلوی ارسال شدن آنها را بگیرید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که سریعا از قسمت نوار وضعیت دسترسی به اینترنت را قطع کنید.

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

نرم افزار تلگرام را باز کنید و علامت ضرب در را لمس کنید.

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

قبل از اینکه فایل ارسالی کامل آپلود شود و هنوز تیک اول خورده نشده باشد می توانید ارسال فایل ها و عکس ها را لغو کنید و در گروه ها هم به همین شکل است. اگر قبل از ارسال کامل عکس این کار را انجام دهید و تیک نخورده باشد می توانید عکس را حذف کنید و مانع ارسال آن شوید.

 

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

 

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

لغو پیام ارسال شده در تلگرام

 

همچنین اگر برای شخصی به صورت ناخواسته پیام و یا عکسی را فرستاده باشید که بسیار حیاتی بوده است وحاضرید هر کاری انجام دهید تا فایل ارسال نشود متاسفانه باید بگوییم که تنها راه این است که قید اطلاعات خود را در تلگرام بزنید و اکانت خود یا همان حساب کاربری‌تان را حذف کنید.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید