ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

0


ماهی

ماهی یک غذای سرشار از انرژی و خوشمزه است مخصوصاً اگر همراه با سس مخصوص فرانسوی میل شود .

4 تکه ماهی سفید

250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند

1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)

1 عدد فلفل قرمز، خرد شده

سیر خرد شده به میزان لازم

1 عدد پیاز خرد شده

یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

1-برای درست کردن راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)

2-سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.

3-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.

تبلیغات اینترنتی



منبع

پاسخ دهید