Wednesday 18 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 10512
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 نوامبر 2015 - 9:04
15 views بازدید

مصرف این گوشت احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

گیگر : دانشمندان دانشگاه آکسفورد طی تحقیقاتی متوجه شدند مصرف نوعی گوشت که در ایران نیز مصرف نسبتاً بالایی دارد، احتمال ابتلا به سرطان را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد. طبق تحقیق دانشگاه آکسفورد، شرکت‌کنندگان در این تحقیق که طی یک هفته ۴ وعده گوشت قرمز مصرف کردند، ۴۲ درصد بیشتر احتمال دارد دچار سرطان روده بزرگ شوند. افرادی که ۲ بار در هفته گوشت […]

گیگر :

دانشمندان دانشگاه آکسفورد طی تحقیقاتی متوجه شدند مصرف نوعی گوشت که در ایران نیز مصرف نسبتاً بالایی دارد، احتمال ابتلا به سرطان را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.


طبق تحقیق دانشگاه آکسفورد، شرکت‌کنندگان در این تحقیق که طی یک هفته ۴ وعده گوشت قرمز مصرف کردند، ۴۲ درصد بیشتر احتمال دارد دچار سرطان روده بزرگ شوند. افرادی که ۲ بار در هفته گوشت قرمز مصرف کردند، ۱۸ درصد بیشتر از افراد گیاه‌خوار به سرطان روده مبتلا می‌شوند.
این تحقیق که نتیجه آن در کنفرانسی برای مؤسسه تحقیقاتی سرطان بریتانیا اعلام شد، عادت‌های مصرف گوشت بیش از ۵۰۰ هزار زن و مرد بریتانیایی بین سنین ۴۰ الی ۶۹ را مورد بررسی قرار داد. در این تحقیق میزان مصرف گوشت مورد بررسی قرار نگرفته، بلکه دفعات مصرف گوشت در نظر گرفته شده است.
جالب است بدانید در این تحقیق ارتباطی میان مصرف گوشت‌های فرآوری شده و افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ کشف نشد. این در حالی است که هفته گذشته سازمان بهداشت جهانی گوشت‌های فرآوری شده را به عنوان ماده‌ای سرطان‌زا معرفی کرد و اظهار داشت این گوشت‌ها یکی از دلایل اصلی ابتلا به سرطان روده بزرگ است. متخصصین سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد.

 


طبق گفته انجمن سرطان آمریکا، سرطان روده بزرگ سومین سرطان رایجی است که در زنان و مردان آمریکا مشاهده می‌شود. سرطان روده بزرگ بیش از ۹۳ هزار آمریکایی در سال ۲۰۱۵ تشخیص داده خواهد شد و نزدیک به ۴۰ هزار نفر مبتلا به سرطان راست روده شناسایی خواهند شد.
نویسنده ارشد این تحقیق، کاترین بردبوری، در این رابطه می‌گوید ممکن است چند ترکیب موجود در گوشت قرمز ارتباط میان این گوشت و سرطان روده را توضیح دهند.
وی گفت: «پختن گوشت آمین‌های آروماتیک هتروسیکلیک تولید می‌کند که سرطان‌زا محسوب می‌شوند. همچنین گوشت قرمز حاوی آهن هیم است که پس از خوردن منجر به تشکیل ترکیبات اِن-نیتروسو می‌شود که آن‌ها نیز مشکوک به سرطان‌زایی هستند».
پیام این تحقیق ساده است؛ اگر میزان زیادی گوشت قرمز مصرف می‌کنید، بهتر است میزان مصرف خود را کاهش دهید.
جالب است بدانید طبق دسته‌بندی سازمان بهداشت جهانی، گوشت‌های فرآوری شده در همان دسته‌ای قرار می‌گیرند که استعمال تنباکو و قرار گرفتن در معرض پنبه نسوز در آن دسته قرار دارند. مدارک کافی وجود دارد که نشان می‌دهد موادی که در این گروه دسته‌بندی شده‌اند برای انسان‌ها سرطان‌زا هستند.
طبق تعریف این سازمان، گوشت فرآوری شده گوشتی است که از طریق فرآیند شورسازی، دودی کردن، تخمیر یا فرآیندهای دیگر تغییر می‌یابد تا طعم یا ماندگاری‌‌اش بهبود یابد.
منظور از گوشت قرمز عبارت است از گوشت گوساله، گاو، خوک، گوسفند، بره، اسب و بز.
طبق گفته این سازمان، مصرف روزانه ۱۰۰ گرم گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا ۱۷ درصد افزایش می‌دهد.
همچنین طبق یک تحقیق دیگر، افرادی که هر روز گوشت قرمز مصرف می‌کنند، ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد طی مدت ۱۰ سال آینده جان خود را از دست بدهند.

 

cover

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 37
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات