مصرف سس ماهی راه حل مناسب برای کاهش مصرف نمک

0

در این مطالعه، تیمی از محققان دریافتند که افزودن سس ماهی ویتنامی به
آب مرغ و سس گوجه، علاوه بر حفظ طعم شوری و لذیذی غذا، موجب کاهش میزان
سدیم کلرید آن تا ۲۵-۱۰ درصد شد.

البته سس ماهی، یک چاشنی و ماده افزودنی استاندارد است که عمدتاً در دستورپخت اکثر غذاهای آسیای جنوب شرقی مورداستفاده واقع می شود.

سس ماهی ترکیبی از نمک دریایی و ماهی کولی سیاه است که در خمره های بزرگ
به مدت ۸ تا ۱۲ ماهی نگهداری شده و به تدریج بعمل می آید. در طول این مدت
پروتئین ها در قالب اسیدآمینه های آزاد تجزیه شده و طعم خوبی به آن می
دهند.

نتایج این تحقیق جدید می تواند به سرآشپزها و تولیدکنندگان مواد خوراکی
در تولید غذاهایی با میزان سدیم کمتر و بدون آسیب به طعم خوب آن کمک کند.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید