منشا غذایی عامل 70 درصد بروز بیماری‌ها

0

تغییر الگوهای غذایی و همچنین مشکلات تغذیه‌ای سهم قابل توجهی از بروز انواع بیماری‌های نوپدید و غیرواگیر را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی ؛ محمدرضا صفری رییس سازمان دامپزشکی کشور در دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا که امروز در مرکز همایش‌های کتابخانه‌ ملی برگزار شد، گفت: متأسفانه مشکلات تغذیه‌ای و تغییر الگوهای غذایی سهم 70 درصدی گروه بیماری‌های نوپدید را در کشور به خود اختصاص داده و از این میزان 50 درصد مربوط به مواد غذایی وابسته به صنعت دام کشور است.

وی با تاکید بر اینکه صنعت دام مهمترین عامل رشد و توسعه هر کشوری است، افزود: توجه به سلامت این صنعت و سرمایه‌گذاری برای ارتقا کیفی محصولات وابسته به آن بسیار حائز اهمیت است اما متأسفانه کم‌توجهی برخی از دستگاه‌های مسئول نسبت به این مهم می‌تواند نظام دامپزشکی را در ارائه خدمات وابسته به تضمین کیفیت دام و طیور کشور با مشکلات بسیار جدی مواجه کند زیرا هم‌اکنون میزان سرمایه‌گذاری و توجه به این نظام بسیار کم است به گونه‌ای که این موضوع روند کار دامپزشکان را با مشکل مواجه می‌کند.

رییس سازمان نظام دامپزشکی تصریح کرد: دامپزشکان مهم‌ترین پایه‌ توسعه و تضمین کیفیت سلامت صنعت دام و طیور در هر کشوری هستند و نقش به سزایی را در تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌های دامی مخصوصا امراض مشترک دام و انسان ایفا می‌کند درحالی که مشکلات مربوط به وضعیت آموزش فارغ التحصیلان این رشته می‌تواند در ارتقای جایگاه این حرفه ایجاد اختلال کند.

انتهای پیام/ 

لینک مطلب

پاسخ دهید