Friday 24 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 101329
تاریخ انتشار : شنبه 3 سپتامبر 2016 - 14:57
0 views بازدید

مواد لازم برای اسنک با پنیر کهنه

گیگر : اسنک با پنیر کهنه یکی از خوشمزه ترین نوع غذا می باشد. خردل, مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسنک پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند.     مواد لازم:        کره : 5 قاشق غذاخوری     آرد بکینگ پودردار : 225 گرم     بکینگ پودردار : 225 گرم     نمک : به میزان لازم     پنیر کهنه , […]

گیگر :

اسنک با پنیر کهنه یکی از خوشمزه ترین نوع غذا می باشد. خردل, مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسنک پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند.

 

 

مواد لازم:

 

     کره : 5 قاشق غذاخوری
     آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
     بکینگ پودردار : 225 گرم
     نمک : به میزان لازم
     پنیر کهنه , رنده شده : 125 گرم
     پودر خردل : 1 قاشق چای خوری
     شیر : 150 میلی لیتر
     فلفل : به میزان لازم

 

مواد لازم برای اسنک با پنیر کهنه

 

طرز تهیه:

 

کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید . آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .

 

بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر 2/5 سانتیمتر درآورید . با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .

 

برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا درجه 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود . نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 83
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات