Sunday 26 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 31267
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 فوریه 2016 - 12:52
3 views بازدید

مولکول‌های سمی موجود در غذاهای فرآوری شده را بشناسید

علاوه بر وجود چربی، نمک بالا و مواد نگهدارنده غذاهای فرآوری شده با نوعی جهش ژنتیکی در مولکول‌های خود که عوارضی مرگبار دارد توام هستند. گفتنی است،‌ دانشمندان مولکول‌هایی باکتریایی مخربی را در غذاهای فرآوری و آماده کشف کرده‌اند که این مولکول‌ها در غذاهای سالم وجود نداشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهند، این نوع مولکول‌های مخرب به نام اختصاری Pamps می‌تواند با بروز بیماری‌هایی مانند بیماری‌های […]

علاوه بر وجود چربی، نمک بالا و مواد نگهدارنده غذاهای فرآوری شده با نوعی جهش ژنتیکی در مولکول‌های خود که عوارضی مرگبار دارد توام هستند.

گفتنی است،‌ دانشمندان مولکول‌هایی باکتریایی مخربی را در غذاهای فرآوری و آماده کشف کرده‌اند که این مولکول‌ها در غذاهای سالم وجود نداشته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این نوع مولکول‌های مخرب به نام اختصاری Pamps می‌تواند با بروز بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی و دیابت نوع 2 در افراد مرتبط باشد. 

بر اساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه لستر مواد غذایی بویژه مواد غذایی چرخ شده که مولکول آنها شکسته شده است می‌تواند حاوی مولکول‌های باکتریایی مخرب باشند. 

از جمله این نوع مواد غذایی می‌توان همبرگر،‌ سس ماکارونی،‌ ساندویچ، سبزیجات آماده،‌ گوشت چرخ کرده، سوسیس، لازانیای آماده و حتی برخی از انواع پنیر را نام برد.

کارشناسان امیدوار هستند از طریق این پژوهش بتوانند غذاهای فرآوری و آماده حاوی این مولکول را شناسایی کرده در روند تولید آنها تغییر ایجاد کنند. 

پژوهشگران اعتقاد دارند شکسته شدن مولکول‌های خوراکی‌ها می‌توانند باعث واکنش سیستم ایمنی بدن و افزایش تعداد گلبول‌های سفید خون شود. 

پژوهشگران دانشگاه لستر واکنش سیستم ایمنی، بررسی وجود مولکول باکتریایی Pamps در فرآورده‌های غذایی آماده را بر روی یک تیم از داوطلبان به مدت یک هفته بررسی کرده و به نتایج تکان‌دهنده‌ای دست یافته‌اند.

کارشناسان بر این اساس توصیه می‌کنند افراد تا حد امکان از مواد غذایی تازه استفاده کنند و از خوردن مواد غذایی فرآوری شده اجتناب کنند. حتی پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد از منجمد کردن مواد غذایی چون سبزی و انواع صیفی‌جات به مدت طولانی مانند طول یک فصل در فریزر به صورت خرد شده خودداری کنند زیرا ممکن است این کار باعث تخریب مولکول‌های این سبزی‌ها شود. 

منبع: دیلی میل

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 45
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات