نان‌های ارمنی

0

گیگر:

best_of_nature_0031233

ماتناکاش، که از آرد گندم تهیه می‌شود به نان بربری هم شباهت دارد ولی خمیر داخل آن بسیار پفدار تر و نرمتر از نان بربری است گرچه شکل ظاهری ماتناکاش زمخت تر از نان بربری است.ژینگیالُو،(به لاتین Zhingyalov hats)، یکی از نان (خوراکی)،سنتی ارمنیان می‌باشد که در مناطق آرتساخ، گوریس و کاپان پخت و استفاده می‌شود. در این نان از بیست نوع سبزی استفاده می‌شود. خمیر نان ساخته شده از آرد، نمک و آب می‌باشد و درون نان را با بیست نوع سبزی مانند:(نعنای فلفلی،نعنا،شوید،ترشکیان،گزنه و غیره)،(سبزی‌ها ریز ریز می‌شود و با اضافه کردن نمک، فلفل و روغن مخصوص) پُر می‌کنند و بر روی قطعه‌ای آهنی به نام (ساج) که بر روی آتش قرار گرفته گذاشته می‌شود، و آرام پخته می‌شود با توجه به منطقه طعم پخت متفاوت است.

تور ارمنستان | تور ارزان ارمنستان | قیمت تور ارمنستان

نان‌های ارمنی

نوشته نان‌های ارمنی اولین بار در های برگ | مجله اینترنتی برتر پدیدار شد.

لینک مطلب

پاسخ دهید