Friday 24 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 109132
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 سپتامبر 2016 - 10:55
0 views بازدید

نحوهی درست کردن پیراشکی مرغ

گیگر : اگر میخواهید پیراشکی مرغ درست کنید به روش زیر توجه داشته باشید.پیراشکی مرغ و سبزی که بسیار خوشمزه است و مورد علاقه کودکان نیز می باشد. برای تغذیه مدرسه کودکان می توانید از این خوراکی خوشمزه استفاده کنید. آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با […]

گیگر :

اگر میخواهید پیراشکی مرغ درست کنید به روش زیر توجه داشته باشید.پیراشکی مرغ و سبزی که بسیار خوشمزه است و مورد علاقه کودکان نیز می باشد. برای تغذیه مدرسه کودکان می توانید از این خوراکی خوشمزه استفاده کنید. آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد.

 

مواد لازم برای 18 عدد

 

آرد                        250 گرم

پودر مایه خمیر        5 گرم (1 قاشق چایخوری)

نمك                     یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ                2 عدد

كره آبكرده سرد      50 گرم

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

سس گوجه‌فرنگی  3 قاشق سوپخوری

 

 

مواد لازم میانی

 

سینه مرغ پخته و خرد كرده 500 گرم

پنیر فتا                250 گرم

پیازچه‌ خردكرده    1 دسته كوچك

جعفری خرد كرده 12 ساقه

گشنیز خرد كرده  1 دسته كوچك

اسفناج خرد كرده 100 گرم

ادویه كاری          1 قاشق سوپخوری

 

نحوهی درست کردن پیراشکی مرغ

 

روش تهیه پیراشكی مرغ و سبزی

 

آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. چنانچه خمیر شل بود قدری آرد به آن بیفزائید. حالا روی خمیر را بپوشانید و دست‌كم 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر بردارید

 

و به شكل دایره باز كنید و یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر تكه بگذارید و آن را به شكل بیضی ببندید. آن‌گاه پیراشكی‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.روش تهیه مواد میانی: مرغ و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط سبزی و ادویه كاری را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 83
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات