Thursday 30 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 72951
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 ژوئن 2016 - 19:56
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

گیگر : به گزارش ایران ناز  این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.     مواد لازم :   بادنجان : 6 عددقارچ : 200 گرمگوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرمفلفل دلمه ای : 2 عدد متوسطنخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز  این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

 

 

مواد لازم :

 

بادنجان : 6 عدد
قارچ : 200 گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
نخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 گرم
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ذرت : 200 گرم
نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد متوسط
آب : نصفه لیوان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط

 

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

 

طرز تهیه:

 

ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.با این کار هم غذای رژیمی تری دارید

 

و هم مصرف روغن تان کمتر می شودپیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهیدسپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده

 

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

 

و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی استدر این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده

 

را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل  کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 97
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات