نحوه ی درست کردن صدف بخارپز شده خوشمزه

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز مواد لازم:

    روغن طعم دار طبيعی از جمله روغن بادام زمينی يا کانولا
    4 حبه سير، له شده و ریز خرد شده
    4 عدد پیازچه، باريک حلقه شده
    يک تکه ( 2.5 سانتيمتر) زنجبيل، پوست کنده و ریز خرد شده
    2 عدد فلفل چيلی بردز آی، درشت خرد شده
    24 عدد صدف، تميز شده
    1/4 پيمانه سرکه سفید
    يک بطری ماء الشعیر
    2 عدد برگ ليموی کفير
    1/2 دسته گشنيز، برگ ها درشت خرد شده

 

 

طرز تهیه:

 

در يک قابلمه بزرگ روغن بريزيد و روی حرارت زیاد قرار دهيد. هنگامیکه روغن داغ شد سير، پیازچه، زنجبيل و فلفل چيلی را اضافه کنيد. مواد را به مدت 1 تا 2 دقيقه تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.صدف ها را اضافه کنيد و هم بزنيد تا به روغن و ساير مواد آغشته شوند.

 

نحوه ی درست کردن صدف بخارپز شده خوشمزه

 

سرکه، ماء الشعیر، و برگ های ليموی کفير را بیافزایید. درب قابلمه را بگذاريد و صدف ها را بپزید تا باز شوند، حدود 5 تا 7 دقيقه. صدف هايی که باز نشدند را دور بریزید.صدف ها را تقسیم کرده به همراه عصاره آنها در کاسه های مخصوص پذیرایی بريزيد و روی آن گشنيز خرد شده بپاشيد.

 

نحوه ی درست کردن صدف بخارپز شده خوشمزه

پاسخ دهید