Sunday 26 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 89250
تاریخ انتشار : جمعه 29 جولای 2016 - 14:43
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن فیله مرغ پفکی

گیگر : برای شما عزیزان در این بخش از سایت طرز تهیه فیله مرغ پفکی نیز قرار داده ایم.     مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :   فیله یا سینه مرغ              ۱ کیلو تخم مرغ                         ۶ عدد آرد گندم                         ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ماءالشعیر                      یک پیمانهفلفل […]

گیگر :

برای شما عزیزان در این بخش از سایت طرز تهیه فیله مرغ پفکی نیز قرار داده ایم.

 

 

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :

 

فیله یا سینه مرغ              ۱ کیلو
 تخم مرغ                         ۶ عدد
 آرد گندم                         ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
 ماءالشعیر                      یک پیمانه
فلفل سیاه                     یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده               ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو                            ۲ پیمانه
شکر                             ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش                        ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور                       ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی                 ۲۰۰ گرم
نمک                            ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی                  ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع                    ۴۰۰ گرم
کره                             ۵۰ گرم
جعفری                       ۲۰۰ گرم

 

نحوه ی درست کردن فیله مرغ پفکی

 

طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی :

 

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سفیده تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست بشود. حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم

 

و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.در این مرحله هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند.این مخلوط را کنار فیله ها در دیس قرار دهید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین بکنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 86
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات