Friday 20 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 88073
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 جولای 2016 - 12:01
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان

گیگر : به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان قرار داده شده است. بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید…     مواد لازم برای چهار نفر:   یك بسته لازانیا ۲ عدد […]

گیگر :

به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان قرار داده شده است. بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید…

 

 

مواد لازم برای چهار نفر:

 

یك بسته لازانیا

۲ عدد بادمجان

۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا

۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده

یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی

 

نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان

 

طرز تهیه:

 

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته

 

و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. 

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 38
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات