نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان

0

گیگر :

به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان قرار داده شده است. بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید…

 

نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان

 

مواد لازم برای چهار نفر:

 

یك بسته لازانیا

۲ عدد بادمجان

۵۰ ۳ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا

۱۰۰ گرم جعفری و ریحان خرد شده

یك عدد پیاز
نمك و روغن زیتون به میزان كافی

 

نحوه ی درست کردن لازانیای بادمجان

 

طرز تهیه:

 

بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. لازانیا را در آب جوش ریخته

 

و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید. سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. 

پاسخ دهید