نحوه ی درست کردن مرغ و سالسای سبز

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز سینه های مرغی که در سسی معطر غوطه ور شده اند، برای مهمانی های شبانه، غذای مناسبی می باشد. جهت تکمیل یک وعده غذایی مرغ در سالسای سبز را به همراه برنج سرو نمایید.

 

مواد لازم برای مرغ و سالسای سبز:

 

نحوه ی درست کردن مرغ و سالسای سبز

 

مواد لازم جهت سرو:

 

نحوه ی درست کردن مرغ و سالسای سبز

 

طرز تهیه مرغ و سالسای سبز :

 

نحوه ی درست کردن مرغ و سالسای سبز

 

بر روی مرغ ها، نمک و فلفل بپاشید و آن ها را داخل آرد بغلطانید، سپس اضافه آرد را از روی آن ها بتکانید.کره را داخل ماهیتابه ای حرارت داده، مرغ را به آن بیافزایید و روی حرارت متوسط بپزید، یک بار آن ها را زیر و رو نمایید تا طلایی شوند ولی لزومی ندارد کامل پخته شوند، بقیه پخت مرغ داخل سس انجام می گیرد.سالسا، عصاره مرغ،

 

سیر، گشنیز، چیلی و زیره سبز را داخل قابلمه ریخته و بجوشانید. حرارت را کم نمایید تا آرام قل بزند. مرغ را به سس بیافزایید، با قاشق سس را مرتب بر روی مرغ ها بریزید. به مدت 15 دقیقه بپزید تا مرغ کاملا مغز پخت شود.مرغ ها را از قابلمه خارج نموده و نمک و فلفل بزنید و با خامه ترش، رشته های کاهو ، حلقه های پیازچه و گشنیز خرد شده سرو نمایید.

 

نحوه ی درست کردن مرغ و سالسای سبز

منبع :

پاسخ دهید