نحوه ی درست کردن پاستای فتوچینی

0

گیگر :

اکثر افراد در تهیه پاستای فتوچینی مشکل دارند حال شما میتوانید با ما باشید تا طرز تهیه پاستای فتوچینی را به شما بگوییم.

 

 

مواد لازم:

 

ـ پاستای فتوچینی ۳۰۰گرم
ـ کره ۴قاشق غذاخوری
ـ قارچ برش زده یک پیمانه
ـ سیر رنده یا خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
ـ شیر یک پیمانه
ـ خامه غلیظ ۴ قاشق غذاخوری
ـ جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
ـ پنیر پارمیزان رنده شده یک پیمانه
ـ نمک، فلفل و پودر جوز هندی به میزان کافی

 

نحوه ی درست کردن پاستای فتوچینی

 

طرز تهیه:

 

برای درست کردن این پاستای خوشمزه ابتدا پاستا را طبق دستور العمل بپزید و آبکش کنید و با آب سرد بشویید. پس از این که خوب آب آن رفت در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید و کنار قرار دهید. سعی کنید پاستا گرم بماند. سپس در این مرحله برای تهیه سس، قارچ را در تابه نچسب به مدت ۴ دقیقه در باقی مانده کره تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید.

 

حرارت را کمی کم کنید، شیر را اضافه کنید و به جوش بیاورید پس از به جوش آمدن شیر، حرارت را کمتر و خامه را اضافه کنید و پخت را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که سس کمی غلیظ شود، ادامه دهید.زیر تابه را خاموش و پنیر را اضافه بکنید. نمک، جوز هندی و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و گرم نگه دارید. هنگام سرو کردن پاستا را در سس مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا گرم شود.

پاسخ دهید