نحوه ی درست کردن پودینگ سیب کاراملی

0

گیگر :

کدبانوهای عزیز در این بخش از سایت برای شما مواد لازم پودینگ سیب کاراملی را نیز قرار داده ایم.ابتدا فر را روشن كنید تا گرم شود فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.سیب ها را كه كاملا بدون شهد هستند لایه لایه ببرید

طرز تهیه پودینگ سیب کاراملی

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

نحوه ی درست کردن پودینگ سیب کاراملی

 

مواد اولیه :

 

سیب                2فنجان (كمپوت و بدون شهد)
آبلیمو                                3قاشق غذاخوری
دارچین                        نصف قاشق چایخوری
جوزهندی                1هشتم قاشق چایخوری
كشمش                                 1سوم فنجان
آرد                                                1فنجان
شكر                                    3چهارم فنجان
بیكینگ پودر                       1قاشق چایخوری
جوش شیرین             1چهارم قاشق چایخوری
كره                                   2قاشق غذاخوری
وانیل                                 2قاشق چایخوری
گردو                          نصف فنجان (خرد شده)
بستنی                   3چهارم فنجان (كاراملی)
آب                                           نصف فنجان
شیر                                         نصف فنجان

 

نحوه ی درست کردن پودینگ سیب کاراملی

 

طرز تهیه :

 

ابتدا فر را روشن كنید تا گرم شود فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.سیب ها را كه كاملا بدون شهد هستند لایه لایه ببرید و آنها را داخل قالب نچسب قرار دهید كه از قبل كمی با كره چرب شده است.روی سیب ها آبلیمو،دارچین،كشمش و جوزهندی بریزید.در ظرفی مناسب آرد ،شكر ،ب

 

یكینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط كنید و شیر،وانیل ،گردو و 1قاشق كره كره را اضافه كرده و خوب هم بزنید و آن را روی سیب های مخلوط با كشمش بریزید.بستنی كارامل،آب و 1قاشق كره را با هم مخلوط كرده و آنها را روی شعله مناسب بجوشانید و روی مواد ریخته و آن را حدودا 40دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از طبخ آن را وارونه كرده و زمان دهید تا سرد شود.

پاسخ دهید