Tuesday 17 January 2017

بک لینک شاپ

کد خبر : 68648
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 می 2016 - 12:51
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن پیتزای مرغ

گیگر : به گزارش ایران ناز  سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم.     مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا   آب ولرم :               یک و یک دوم پیمانهپودر خمیر ترش :     یک و یک دوم قاشق چایخوریروغن زیتون :     […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز  سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم.

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

 

آب ولرم :               یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش :     یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون :         ۴ قاشق سوپخوری
نمک :                  یک دوم قاشق چایخوری
آرد :                    سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا :           ۱۰۰گرم

 

طرز تهیه خمیر پیتزا :

 

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبید،

 

کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود).خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

 

نحوه ی درست کردن پیتزای مرغ

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا :

 

سینه مرغ خلال شده :               ۲عدد
پیازچه خرد شده :                     یک سوم پیمانه
روغن زیتون :                            ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده :                    ۳ قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده :                       یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :   ۱عدد
جعفری خرد شده :                   یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا:                   ۱۵۰ گرم (از هر کدام )
پودر آویشن ، نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی

 

طرز تهیه :

 

روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم .سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم .آن گاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم .ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتی مترانتخاب می کنیم.

 

کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم .سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و درآخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن برروی پیتزا می ریزیم .پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.

منبع :

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 37
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات