نحوه ی درست کردن چیزکیک پرتقالی

0

گیگر :

چیزکیک پرتقالی یکی از خوشمزه ترین نوع کیک می باشد.

 

نحوه ی درست کردن چیزکیک پرتقالی

 

چی لازم دارم:

 

پنیر لبنه: 400 گرم

زرده تخم‌مرغ: 2 عدد

تخم‌مرغ کامل:یک عدد

خامه قنادی: 400 گرم

شکر: 200 گرم

پودر ژلاتین: 3قاشق سوپخور

آب سرد:یک‌دوم لیوان

رنگ نارنجی خوراکی:چند قطره

آب پرتقال: یک لیوان

 

نحوه ی درست کردن چیزکیک پرتقالی

 

چطوری درست کنم:

 

ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌کنیم تا جایی که پف کنند. سپس آب پرتقال را اضافه کرده، هم می‌زنیم و مواد را همراه آب پرتقال داخل کرم‌پزی روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا کرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

 

در این فاصله سیروپ پرتقال، پنیر لبنه و خامه مخصوص قنادی را با درجه کند همزن برقی با هم مخلوط می‌کنیم و مایه تخم‌مرغ را داخل آن می ریزیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم. همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند.

 

بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است مواد چیزکیک را داخل قالب کم‌عمق بریزیم و روی کیک برگردانیم. برای این کار از یک‌سوم میزان کیک بادام و پرتقال در قالب گرد 30 سانتی‌متری استفاده می‌کنیم.

پاسخ دهید