Tuesday 28 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 57514
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 آوریل 2016 - 1:42
0 views بازدید

نظارت جدی سازمان غذا و دارو بر سلامت نان/ فرآیند فرهنگ سازی استفاده از نان صنعتی زمان‌ بر است

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت از نظارت های سازمان غذا و دارو بر سلامت نان خبر داد. بهروز جنت مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص فرهنگ سازی در زمینه استفاده از نان‌های صنعتی گفت: از آنجایی که نان قوت […]

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت از نظارت های سازمان غذا و دارو بر سلامت نان خبر داد.

بهروز جنت مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص فرهنگ سازی در زمینه استفاده از نان‌های صنعتی گفت: از آنجایی که نان قوت عام مردم است برای فرهنگ سازی استفاده از نان‌های صنعتی به جای نان‌های سنتی زمان زیادی لازم است.

وی افزود: از یک سو صنعت کشور به سمت توسعه نان‌های صنعتی پیش می‌رود و از سوی دیگر تولید نان‌های سنتی به سمت کاهش و به حداقل رساندن آسیب ها می‌رود همانطور که در گذشته نانوایی ها از مازوت استفاده می‌کردند و مردم باقیمانده نفت اسپری شده روی نان را می خوردند اما به تدریج تغییراتی برای اصلاح روند پخت نان اعمال شد.

جنت عنوان کرد: سازمان غذا و دارو بر روی سلامت آرد نانوایی ها و نحوه ی پخت نان نظارت دارد و با هر گونه تخلفی برخورد می کند اما بخشی از نظارت ها در خصوص نان به سازمان استاندارد مربوط می شود و در حوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست.

وی با بیان اینکه 25 سال گذشته خیار شورهای زیتونی را جایگزین خیار شورهای معمولی کردند و 5 تا 6 سال برای پذیرش آن زمان برد، عنوان کرد: در گذشته برای تهیه خیار شور از کات کبود و سولفات مس استفاده می شد که با دخالت وزارت بهداشت و سازمان غذاو دارو کات کبود از این فرآیند به طور کامل حذف شد.

وی ادامه داد: ابتدا مردم فکر می‌کردند که این خیار شورها مصنوعی هستند اما به تدریج  و با فرهنگ سازی هایی که صورت گرفت، آنها را پذیرفتند.

جنت در پایان گفت: تغییر الگوی تغذیه ای مردم به ویژه در مورد قوت عام آنها دشوار و زمان بر است و نمی‌توان انتظار حل آن در زمان کوتاه را داشته باشیم.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 96
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات