نکاتی درباره ی تاثیر سویا بر بدن

0

گیگر :

سویا با طعم خوشمزه اش خواص بسیاری دارد.استفاده از سویا در درمان بیماری های قلبی، دیابت و سرطان تاثیر چشمگیری دارد.حیدر عظمایی، پژوهشگر طب سنتی گفته است: دانه سویا یک منبع مغذی و فاقد کلسترول می باشد که در بیماران قلبی و مبتلا به تصلب شرایین به دلیل خاصیت پاک کنندگی عروق بسیار توصیه می شود.

 

وی با تاکید بر مفید بودن سویا در بیماران مبتلا به مرض قند افزوده است: در افراد مبتلا به دیابت به دلیل نشاسته کم موجود در این دانه بهترین جایگزین به عنوان پروتئین برای آن ها محسوب می شود.عظمایی با تاکید بر اینکه دانه سویا یک سم زدای قوی برای بدن محسوب می شود، بیان کرده است:

 

 

این پروتئین گیاهی چربی گلیسرید موجود در خون را کاهش می دهد و به دفع منظم سموم و فعالیت روده کمک شایانی می کند، همچنین دانه سویا یک منبع غنی از هورمون استروژن محسوب می شود و در پیشگیری سرطان های ناشی از اختلال در این هورمون نقش چشمگیری دارد.

 

این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه سویا منبع غنی از گروه ویتامین های B هست، تصریح کرده است: این ویتامین در درمان امراض و اختلالات روحی و گوارشی نقش چشمگیری دارد، همچنین دانه سویا در درمان بیماران مبتلا به نقرس، رماتیسم و دارای ضعف جسمانی بسیار مفید می باشد

 

نکاتی درباره ی تاثیر سویا بر بدن

 

و در زنان باردار از سقط جنین جلوگیری می کند.وی اظهار کرده است: دانه سویا یک پروتئین طبیعی و سبک محسوب می شود که جایگزین مناسبی برای گوشت به شمار می رود، همچنین میزان پروتئین موجود در شیر سویا چند برابر شیر گاو است.عظمایی با تاکید بر اینکه تفاله سویا (سویای فرآوری شده) هیچ ارزش تغذیه ای ندارد ابراز داشت:

 

استفاده از این محصولات عرضه شده در سوپرمارکت ها موجب اختلال در هضم غذا ، بیماری های گوارشی و احساس سنگینی در روده می شود.این پژوهشگر طب سنتی در خصوص مضرات استفاده از دانه سویا بیان کرده است: مصرف بیش از حد از آن باعث افزایش اسید اوریک موجود در خون می شود و در افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه نمی شود.

پاسخ دهید