Tuesday 28 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 43414
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مارس 2016 - 23:21
3 views بازدید

نکته عجیبی که در مورد موز باید بدانید

مطالعات نشان می دهد موز زمانی دارای بیشترین فایده است که کاملا رسیده باشد. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را در چه مرحله ای از رسیدن بخورند، برخی به محض اینکه موز کمی زرد شد آن را می خورند. اغلب افراد فکر می کنند موز را باید تا قبل از سیاه […]

مطالعات نشان می دهد موز زمانی دارای بیشترین فایده است که کاملا رسیده باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را در چه مرحله ای از رسیدن بخورند، برخی به محض اینکه موز کمی زرد شد آن را می خورند. اغلب افراد فکر می کنند موز را باید تا قبل از سیاه شدن خورد وقتی سیاه شد، آن را دور می اندازند. به همین دلیل برای بسیاری از افراد همیشه سوال بوده که موز را چه زمانی باید بخورند؟

دانشمندان به تازگی برای پاسخ به این سوال تحقیقاتی را انجام داده اند. بسیاری از متخصصان تغذیه موز را یک میوه بسیار سالم با فواید بسیار برای سلامتی می دانند. موز یک میان وعده کامل است که با مصرف آن شما برای مدت طولانی در روز انرژی برای انجام کارهای زیادی پیدا خواهید کرد.

آنزیم های موجود در موز نشاسته موز را به سرعت  به قندهای ساده تبدیل می کنند، به همین دلیل قند آن به سرعت در بدن جذب می شود و موجب افزایش قندخون می شود، هرچند این موضوع بخصوص در افراد دیابتی تاثیر منفی دارد. این افراد بهتر است موز را به همراه کره بادام زمینی  که باعث می شود قند موز به کندی و کم جذب شود یا در زمانیکه که موز سبز متمایل به زرد است، مصرف کنند تا از فواید دیگر این میوه بهره مند شوند.

اما دانشمندان بر این باورند که فواید بسیار مهمی در این میوه دوست داشتنی وجود دارد. موز سرشار از پتاسیم و آنتی اکسیدان ها و ویتامین ب  است، همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی نیز هست.

دانشمندان ژاپنی با مطالعه در خصوص بهترین زمان مصرف موز اظهار داشتند که اغلب افراد فکر می کنند زمانی که موز زرد شده موز رسیده است و آماده مصرف است اما باید بدانید لکه های قهوه ای روی موز اولین نشانه رسیدن موز است و این زمان بهترین زمانی است که باید موز را مصرف کرد .

زمانی که لکه های قهوه ای بر روی موز دیده می شود بیشترین خاصیت ضد سرطانی را خواهد داشت، همچنین در این حالت میتوان از تمامی فواید آن بهره برد. در زمانیکه لکه های قهوه ای روی موز ایجاد می شود فاکتوری در آن ایجاد می شود که به گلبول های سفید خون کمک  می کند تا علیه سلول های غیرعادی حمله کنند، علاوه بر فواید آن موز قهوه ای زود هضم‌تر نیز هست.

منبع: Healthy Food Star

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 47
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات