Tuesday 28 February 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 22001
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 نوامبر 2015 - 7:15
5 views بازدید

همواره مشوق مصرف فرآورده‌های سودمند هستیم

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: توسعه مکانیزمهای تولید و مصرف فرآورده های پروبیوتیک خواهد توانست در سلامت آحاد جامعه موثر و مفید واقع شود. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر هدایت حسینی در جلسه انعقاد تفاهمنامه با انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت: ازجمله […]

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: توسعه مکانیزمهای تولید و مصرف فرآورده های پروبیوتیک خواهد توانست در سلامت آحاد جامعه موثر و مفید واقع شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر هدایت حسینی در جلسه انعقاد تفاهمنامه با انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران گفت: ازجمله برنامه های سازمان غذا و دارو توسعه همکاری با انجمن های علمی و تخصصی و بنیان های مرتبط با موضوع فرآورده های غذایی است.

وی افزود: این تفاهمنامه باب همکاریهای جدیدی را خواهد گشود که طی آن سازمان بتواند از پتانسیل علمی بالای انجمن پروبیوتیک و غذاهای سودمند ایران بهرمند شود.

دکتر حسینی  در حوزه فرآورده های غذایی با اشاره به بندهایی از تفاهمنامه امضا شده بین اداره کل متبوعش با انجمن پروبیوتیک تصریح کرد: پیرو این تفاهمنامه مقرر شد که همکاران انجمن پرو بیوتیک در جلسات، کمیسیونها و کمیته های تصویب ضوابط و مقررات سازمان حضور یافته و از مشاوره های علمی خود ما را بهره مند سازند.

وی همچنین اضافه کرد: مسئولیت آموزش تئوری و عملی شرکتهای خواهان تولید این دست فرآورده ها، به  انجمن واگذار گردید.

دکتر حسینی مهمترین ماده این تفاهمنامه را پایش سطح عرضه، به عنوان عملیاتی که نیاز به اطلاعات تخصصی و آزمایشگاههای خاص دارد دانست و گفت: امیدواریم با کمک انجمن مذکور، بتوان پایشهای تخصصی را آغاز کنیم.

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: توسعه مکانیزمهای تولید و مصرف فرآورده های پروبیوتیک  خواهد توانست در سلامت آحاد جامعه موثر و مفید واقع شود.

انجمن پروبیوتیک به عنوان بازوی قوی در کنار سازمان غذا و دارو قرار دارد

 در ادامه مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و انجمن پروبیوتیک و غذاهای سودمند ایران دکترمریم تاج آبادی رئیس این انجمن ضمن قدردانی از رئیس سازمان غذا و دارو که شرایط این تفاهم را فراهم کرد اظهار داشت:در چارچوب تفاهمنامه تدابیری اندیشیده  شده است تا بواسطه علم پروبیوتیک و استفاده از آن، در افزایش سلامت مواد غذایی، پیشگیری از بیماریهای عفونی و غیر عفونی و همچنین کاهش اثرات بیماریهای سرطانی قدمهای موثری برداشته شود.

وی همچنین گفت: انجمن پروبیوتیک که حدود 400 عضو هیئت علمی اعم از رشته های مختلف علوم پایه، صنایع غذایی گرفته و بیوتکنولوژی و پزشکی دارد به عنوان بازوی قوی مشورتی، در کنار سازمان غذا و دارو قرار خواهد گرفت تا با اصول دانش بنیان بتواند نقشی موثر در ارتقای سلامت مردم ایفا نماید.

دکتر تاج آبادی در پایان تاکید داشت: در این تفاهمنامه تدابیری اندیشیده شده است  تا پس از انجام آنها، مردم با فراغ بال و اطمینان خاطر نسبت به خرید این قبیل محصولات اقدام کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 47
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات