ویژگی جدید ایجاد محدودیت برای دوستان و همسران سابق در فیس‌بوک

0

فناوری اطلاعات > اینترنت – فیس‌بوک به کسانی که از هم جداشده‌اند اجازه می‌دهد تا میزان مراجعه به پیج هایشان توسط دوست و همسر سابق را ببینند.

 

به گزارش خبرآنلاین، ویژگی جدید به‌محض تغییر در
بخش روابط / in a relationship فعال می‌شود و حتی می‌توان
میزان ورود دوست یا همسر سابق به پیج و خود را نیز محدود کرد و تصاویر سابق را نیز
به‌خوبی ویرایش کرد تا احتمالاً مشکلات روحی ناشی از جداشدن برایتان پیش نیاید.

جتی با انتخاب یکی از آیکون‌ها اجازه نمی‌دهید
تا فرد موردنظر در باکس News
Feed قرار گیرد و بنابراین پیام‌های
شما به دستش نمی‌رسد و داستان تگ سازی روی تصاویر نیز منتفی می‌شود.

در بخش محدودسازی می‌توان میزان دسترسی دوست
سابق را نیز لحاظ کرد که مثلاً فقط پست‌های عمومی را مشاهده کند و یا پست‌هایی که
شما روی آن تگ می‌گذارید را نبیند.

ویژگی‌های جدید روی نسخه موبایل برای کاربران آمریکایی
به‌صورت آزمایشی فعال‌شده و ممکن است بر اساس بازخورد و نظرات کاربران دچار تغییر
شود.

5656

 

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید