وزیر آموزش و پرورش از افزایش سهم پوشش تحصیلی از 38.2 درصد به 55.3 درصد خبر داد.

وی ادامه داد: مهمترین حرکتهای وزارت آموزش و پرورش در همه بخشها اثر گذار است. از جمله اقدامات این وزارتخانه در مدت دو سال و نیم از عمر دولت یازدهم میتوانیم درباره پوشش تحصیلی عنوان کنیم. پوشش تحصیلی پیشدبستانی 38.2 درصد بود و این نسبت، امسال به 55.3 درصد افزایش پیدا کرده و جهتگیریهای ما نیز بیشتر در مناطق محروم و به شکل دو زبانه بوده است.
وی افزود: درباره دوره ابتدایی نسبت به پیشدبستان وضعیت بهتری را داریم به علت که پیشدبستانی را یک دوره اصلی نمیشناسیم. در واقع هر چه به پوشش مطلوب صد در صدی نزدیکتر شویم، ارائه خدمات آموزشی سختتر میشود.
وی در خصوص علت این سختی ارائه خدمات عنوان کرد: باید دو مورد را دنبال نماییم اول حضور آموزش و پروش و دوم حضور مردم در مدارس و این نشان میدهد سیاستهای جدی در مدارس دنبال میشود و به معنای تلاش در جمهوری اسلامی برای تحت پوشش قرار دادن دورههای مختلف به خصوص دوره ابتدایی است.
دکتر فانی بیان کرد: انسداد مبانی بیسوادی به این معنا است که تلاش کنیم بی سواد جدید تولید نشود و این امر را باید با مراجعه به خانهها حل کنیم.
دکتر فانی در خصوص پوشش تحصیلی در مقطع متوسطه اظهار داشت: در دوره متوسطه اول 94 درصد را تحت پوشش قرار دادیم یکی از روشها برای تحت پوشش قرار دادن افراد بیشتر روستا مرکزی است که دانشآموزان را با وسایل نقلیه جابجا کنیم و به مدارس مربوطه انتقال دهیم تا زمینه تحصیل آنها نیز فراهم شود.
وزیر آموزش و پرورش در خصوص روش دوم تحت پوشش قرار دادن جوانان برای تحصیل تصریح کرد: روش دوم روش شبانه روزیها است.( اجرای طرح خوداتکایی) در شبانه روزیها به دلیل اینکه دانشآموزان شبانه روزی وقت بیشتری دارند از وقت اضافی خود برای کارهای تولیدی و درآمد زا استفاده میکنند از این رو اسم این طرح را خوداتکایی گذاشتهایم مانند اینکه در بسیاری از مناطق دختران میتوانند علاوه بر تحصیل به کشت زعفران نیز اشتغال داشته باشند.
وی عنوان کرد: در دوره ابتدایی به دلیل 6 ساله شدن، فاصله سنی بین دانشآموزان مقطع اول و ششم ابتدایی زیاد است. هم اکنون موفق شدهایم در بسیاری از مدارس ابتدایی طرح 3 به 3 را اجرا کنیم.
وی در خصوص اجرای طرح رتبه بندی اعلام کرد: اجرای طرح رتبه بندی معلمان در 6 ماه سال 94، 1350 میلیارد تومان بار مالی داشت. ادامه این طرح در سال آینده با 3 هزار و 500 میلیارد تومان ادامه پیدا میکند.
وی بیان کرد: در کنار مدارس تیزهوشان طرح دیگری را با عنوان شهاب در کشور آغاز کردیم که این طرح رسیدگی به دانشآموزان برتر در داخل مدارس عادی است. در همین دولت اساسنامه رسیدگی به دانشآموزان توانمند درون مدارس را تصویب کردیم. در طرح شهاب در 64 منطقه آموزشی 386 هزار دانشآموز را امسال تحت پوشش قرار دادیم.
این خبر در حال تکمیل است.
انتهای پیام/