چگونه تارت شکلاتی درست کنیم؟

0

گیگر :

اگر میخواهید تارت شکلاتی جدید و خوشمزه درست کنید به دستورالعمل زیر توجه کنید.فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

 

 

مواد اولیه :

 

برای 8 نفر
بیسکوییت                     9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده)
کره                                                       5 قاشق غذاخوری (آب شده)
شکر                                                                                55 گرم
خامه                                                                   295 گرم (پر چرب)
شکلات                                                            255 گرم (خرد شده)
تخم مرغ                                                                              2 عدد
وانیل                                                                1 قاشق چای خوری
نمک                                                              1/4 قاشق چای خوری
خامه                                                     2 قاشق غذاخوری (پر چرب)
شکلات                                                             50 گرم (خرد شده)
شربت ذرت                                                       1 قاشق چای خوری
آب                                                        1 قاشق غذاخوری (آب گرم)

 

چگونه تارت شکلاتی درست کنیم؟

 

طرز تهیه:

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.بیسکوییت، 5 قاشق غذاخوری کره و 55 گرم شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با دست داخل قالب پخش کنید و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.

 

بعد بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه خنک شود.295گرم خامه را به جوش آورید. سپس روی 255 گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید و بعد آرام هم بزنید تا یکدست شوندتخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید.

 

مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.2 قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید و بعد از روی حرارت بردارید و با 50 گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

پاسخ دهید