Thursday 30 March 2017

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار

پیش فروش اینترنتی بلیط قطار ویژه نوروز ۹۶ برای حرکت در تاریخ (۲۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶) از ساعت ۵ عصر روز یکشنبه ۱۷ بهمن آغاز و تا روز سه شنبه ۱۹ بهمن ادامه خواهد داشت. کاربران گرامی با ورود به سایت سامتیک میتوانند بلیط قطار تمامی شرکت های ریلی ایران اعم از رجا، فدک و سفیر را در تمامی مسیرها به صورت کاملا آنلاین رزرو و خریداری نمایند.
کد خبر : 62090
تاریخ انتشار : شنبه 14 می 2016 - 14:49
0 views بازدید

چگونه ماهی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

گیگر : به گزارش ایران ناز یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید …     مواد لازم:   فیله ماهی 4 تکه – قارچ 175 گرم – اسفناج 1 کیلو – پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط – سیر 1-2 حبه – […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید …

 

 

مواد لازم:

 

فیله ماهی 4 تکه – قارچ 175 گرم – اسفناج 1 کیلو – پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط – سیر 1-2 حبه – پنیر پارمیزان 2 قاشق غذاخوری – آبلیمو 1 عدد – کره 25 گرم – روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری – نمک و فلفل تازه کوبیده شده به میزان لازم – خلال دندان به تعداد

 

چگونگی تهیه:

 

در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید.

 

چگونه ماهی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

 

فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه

 

با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی  را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.

منبع :

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 97
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات