چگونه ماهی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

0

گیگر :

به گزارش ایران ناز یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم شود. حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید …

 

چگونه ماهی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

 

مواد لازم:

 

فیله ماهی 4 تکه – قارچ 175 گرم – اسفناج 1 کیلو – پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط – سیر 1-2 حبه – پنیر پارمیزان 2 قاشق غذاخوری – آبلیمو 1 عدد – کره 25 گرم – روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری – نمک و فلفل تازه کوبیده شده به میزان لازم – خلال دندان به تعداد

 

چگونگی تهیه:

 

در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید.

 

چگونه ماهی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

 

فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه

 

با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی  را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.

منبع :

پاسخ دهید