کباب ماهی قزل‌آلا

0


طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

چگونه ماهی قزل آلا را کباب کنیم؟

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کرده‌ایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.

مواد لازم :

  • سه عدد فیله 180 گرمی ماهی قزل آلا
  • یک چهارم فنجان آب لیمو
  • اسپری پخت و پز
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
  • چهار قاشق چای خوری لیمو
  • یک قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
  • یک و یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
  • یک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه :

فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه  اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

غذای شما آماده است.

تبلیغات اینترنتی



منبع

پاسخ دهید