کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

0

گیگر :

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد در جنوب شرقی آسیا واقع شده است.

 

به گزارش ایران ناز اندونزی،سرزمینی است که 5 هزار و 350 غذای سنتی دارد و از سال 2011 رویکرد جدی برای رشد گردشگری غذایی اندونزی پیگیری شده است.

 

اغلب غذاهای اندونزی شامل برنج بخارپزشده،گوشت ،مرغ ،ماهی ،سبزیجات و سوپ است.

 

اندونزی ها برای خوردن غذا از قاشق و چنگال استفاده می کنند اما خوردن غذا با دست هم چیز عجیبی نیست.اندونزی ها برای خوردن غذا فقط از دست راست استفاده می کنند.

 

گذاشتن کمی غذا در بشقاب یا نوشیدنی در لیوان هم رسمی است که در میان مردم رواج دارد.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “ببک گورنگ” اردک سرخ شده است که به همراه برنج و مخلفات انتخابی تهیه و خورده می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “سایور آسم” سوپ تازه و محبوب اندنزی هاست که با سبزیجات ،شیر نارگیل ،چایوت(میوه خوراکی -گیاهی) ،بیلیمبی ،ملینجو و ذرت درست می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “سمبال” سس فلفلی محبوب و پای ثابت غذاهای اندونزی هاست که از میگو ،فلفل ، آب لیمو ،شکر،نمک و البته گاهی قارچ ،انبه نرسیده درست می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “پِپس ایکان” بخارپزکردن سبزیجات در برگ موز است.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “گورنگان” اسنک مورد علاقه مردم این سرزمین است که با سیب زمینی ،سبزیجات ،هویج ،کلم رنده شده و جوانه لوبیا تهیه می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “ایکان باکار” ماهی گریل شده ساده و خوشمزه است که از کشوری با 17 هزار جزیره انتظار می رود که غذای اصلی منوهای آن باشد.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “توفو” پنیر لوبیا سرخ شده است که با سس شیرین سویا و فلفل خورده می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “بلادو ترونگ” و رنگی که حاکی از خوشمزگی این غذاست که بادمجان گریل شده آغشته در انبوهی سس تند -تهیه شده از میگو خشک -خورده می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “مارتاباک” ،کرپ های ضخیمی است که دو نوع گوشتی و شیرین دارد.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “باکپائو” نان های گوشتی است که در دکه های خیابانی اندونزی برای رفع گرسنگی رهگذران تهیه می شود.البته این نان نوع شیرینی هم دارد که با شکلات پر می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 راز خوشمزگی غذاهای اندونزی همان سس کناردستی است اما درباره “میه آیام” همه چیز بستگی به طعم نودل این سالاد دارد.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “راوون” خوراک گوش گاو با عطر و طعم دیوانه کننده ،وعده ای سنگین و سیاه رنگ اما خوشمزه و به یادماندنی است.مواد اصلی سوپ به غیر از گوشت گاو ، سیر،زنجبیل،موسیر ،زردچوبه و فلفل قرمز هستند.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 برای تهیه “آیام گورنگ” از پرندگان کوچک سرخ شده استفاده می شود.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “ایندومی” نودل فوری اندونزی هاست که حتما یکی از غذاهای سفره های رنگین آنهاست.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “لانتونگ سایور” صبحانه مورد علاقه صبحگاه آفتابی این کشور آسیایی است.برنج فاقد گلوتن،شیر نارگیل کاری ،پاپایا نرسیده،پنیر توفو سویا و تخم مرغ آب پز مواد اصلی این صبحانه هستند.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 سوپ “دم گاو”غذای خیابانی اندونزی است اما همه قشری آن را دوست دارند.

 

کشوری که بیش از 5000 هزار غذای سنتی و لذیذ دارد (عکس)

 “ساتای” غذای کبابی که در آن مرغ یا بز ،گوشت گاو و یا خرگوش آغشته به زردچوبه به سیخ کشیده می شود ،کباب می شود و با سس بادام زمینی خورده می شود.

منبع :

پاسخ دهید