معاون علمی رئیس جمهور گفت: کیفیت آموزشی دبیرستانهای ما از برخی کشورها همچون آمریکا بهتر است.

ستاری گفت: ما چهارمین تولید کننده مهندس در دنیا بوده و 32 میلیون جوان در کشور داریم که این یک پتانسیل بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان است.
ستاری یادآورشد: جوانان نوآور و خلاق باید از اعتماد به نفس بالایی برخوردار بوده تا بتوانند به مملکت خدمت کنند ومن معتقدم با تمام وجود انتقادات زیاد نسبت به آموزش و پرورش ما شاهد خروجی های خوبی از این وزارتخانه هستیم و با تمام مشکلات بودجه ای خروجی آموزشی در دبیرستان های ما از کشورهای پیشرفته دنیا از جمله آمریکا بالاتر است.
ستاری عنوان کرد: تجهیزات پژوهش سراها ناقص بوده و دانش آموزان با ایمان و معتقد می توانند با تغییردادن فرهنگ و ایجاد نوآوری بار علمی کشور را ارتقا دهند.
وی اظهار کرد: ما تمدن 6 هزار ساله داریم ولی متاسفانه طی 100 سال گذشته به خاطر وابستگی به پول نفت تجارت کارآفرینی و فناوری ها را از دست داده ایم.
معاون علمی فناوری رییس جمهور ادامه داد: انسان با قابلیت های فوق العاده میتواند کارهای نوآوری ایجاد کند و بزرگترین توهین به یک نخبه این است که پول نفتش را از مدیران طلب کند.
ستاری اقرار کرد: پیشرفت در باشگاه دانش پژوهان سبب الگو شدن سایر دانش آموزان شده و افراد نخبه باید آینده کشور را با ثابت قدمی شان بسازند.
وی تصریح کرد: ما باید تحول جدی در فرهنگ مردم ایجاد کرده تا با تهیه زیست بوم فرهنگی و علمی سبب پیشرفت کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان شویم.
خود باوری سبب تغییر فرهنگ جامعه می شود
معاون علمی فناوری رئیس جمهوری گفت: حمایت از بچه هاو نخبگان بر عهده بنیاد علمی نخبگان بوده و اگر خود دانش آموزان تلاشی از خود نشان ندهند استعدادها شناسایی و بالقوه نمی شود.
وی بیان کرد: نخبگان جامعه باید به دنبال ایجاد نو آوری و خلاقیت بوده ومن امیدوارم با انجام پروژه های خوب بنیاد نخبگان تسهیلات قابل قبولی به آنها ارائه دهد.
ستاری ادامه داد: نسل نو باید جامعه را عوض کرده و از حالت اقتصاد نفتی به اقتصاد دانش بنیان تغییر دهد و همه این اتقافات جز با تلاش و کوشش جوانان میسر نمی شود.
وی گفت: جوانان باید به یک خود باوری و اعتماد به نفسی برسند تا پس ازشکست خوردن نا امید نشده و دوباره بر روی پای خود بایستند.
انتهای پیام/