۵ روش برای اشک نریختن در زمان خرد کردن پیاز

0

خبرگزاری میزان – در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد می‌کند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را می‌سوزاند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از افکار نیوز، شما چگونه پیاز خرد می کنید؟ جوابش ساده و عمومی بوده و راههای مختلفی وجود دارد.

هافینگتون پست در این مطلب برای مقابله با این فرآیند، روش های مختلفی را آزمایش و پیشنهاد کرده است:

۱- استفاده از خرد کن برقی

این روش باعث می شود که افراد با پیاز تماس مستقیم نداشته و گازهایی متصاعد شده مستقیم با چشم برخورد نداشته باشد.

۲- استفاده از عینک مخصوص

در استفاده از این عینک ۲۰ دلاری که کمی هم گران به نظر می رسد شما تاحدودی آدم بی دست و پایی به نظر خواهید آمد.

۳- روشن کردن شمع

در این روش شمع، گازهای متصاعد شده پیاز را از بین می برد.

۴- منجمد کردن پیاز

در
این روش که کامل موثر اما سخت به نظر می رسد ممکن است انگشتان شما از سرما
بی حس شده و اشپزی تان به تعویق بیفتد. پس بهتر است تا زمان آب شدن یخ پیاز صبر کنید.

۵- چیدن ریشه انتهایی

داشتن
چاقویی تیز و مهارت بالا برای چیدن ریشه، در این روش بسیار حائز اهمیت است
در غیر این صورت آسیبی بیش از اشک ریختن به خود وارد خواهید کرد.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای
تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر
می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

پاسخ دهید