Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 71131
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 ژوئن 2016 - 18:32
0 views بازدید

آموزش تصویری پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

با دوستانتان به اشتراک بگذارید پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ آموزش تصویری پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ مقدمه:دوستان خوبم  در نسخه‌های پیشین فتوشاپ، عملیات ذخیره‌سازی بخصوص روی فایل‌های حجیم یکی از دشوارترین مراحل بود؛ زیرا هنگام ذخیره‌سازی فایل فتوشاپ تا اتمام مرحله ذخیره‌سازی غیرفعال می‌شد و اجازه هیچ‌گونه فعالیتی را به کاربر نمی‌داد و با توجه به این که اغلب حجم فایل‌های فتوشاپ بالا بوده و هنگام […]

 پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ
پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

آموزش تصویری پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

مقدمه:دوستان خوبم  در نسخه‌های پیشین فتوشاپ، عملیات ذخیره‌سازی بخصوص روی فایل‌های حجیم یکی از دشوارترین مراحل بود؛ زیرا هنگام ذخیره‌سازی فایل فتوشاپ تا اتمام مرحله ذخیره‌سازی غیرفعال می‌شد و اجازه هیچ‌گونه فعالیتی را به کاربر نمی‌داد و با توجه به این که اغلب حجم فایل‌های فتوشاپ بالا بوده و هنگام ذخیره‌سازی، مدت زمان زیادی برای ذخیره‌کردن یک پروژه تلف می‌شد، معمولا طراحان ترجیح می‌دادند عمل ذخیره‌سازی را در فواصل زمانی بیشتر انجام دهند که این عمل نیز با ریسک از دست دادن اطلاعات در صورت قطع برق یا هنگ‌کردن رایانه را به همراه داشت، اما در نسخه جدید فتوشاپ می‌توان گفت که این نقیصه به صورت کامل با اضافه‌شدن ۲ ویژگی جدید و بسیار مفید کامل رفع شده است.

 

اولین ویژگی‌ای که شرکت ادوب برای حل این مشکلات در نسخه جدید فتوشاپ اضافه کرده،حالت BackGround Save است که در آن به کاربر اجازه داده می‌شود همزمان با ذخیره سند، همچنان فعالیت خود را در محیط فتوشاپ و حتی روی فایلی که در حال ذخیره‌شدن است، ادامه دهد. دومین و مهم‌ترین ویژگی اضافه‌شده به نسخه جدید ویژگی Auto Save است که اجازه می‌دهد فتوشاپ در فواصل زمانی معین نسبت به تهیه فایل پشتیبان از پروژه شما اقدام کرده و در صورت قطعی برق یا هنگ‌کردن سیستم و بسته‌شدن فتوشاپ با بازکردن و اجرای دوباره آن، فایل ذخیره شده بلافاصله به صورت خودکار باز و امکان ادامه کار روی فایل مورد نظر فراهم شود. در این شماره قصد داریم با هم با این دو ویژگی جدید فتوشاپ به صورت کامل آشنا شده و آنها را بررسی کنیم.

 پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ
پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

ویژگی BackGround Save

برای آشنایی با این ویژگی ابتدا یک فایل در محیط فتوشاپ باز می‌کنیم. با مراجعه به منتهی‌الیه سمت چپ و پایین تصویر بازشده حجم تصویر نمایش‌داده را می‌توانیم مشاهده کنیم.

در این تصویر، حجم فایل ۱۲۱ مگابایت نشان داده شده که تقریبا حجم نسبتا پایینی برای فایل‌های فتوشاپ است.

 پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ
پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

برای مشاهده بهتر حالت BackGround Save می‌توانیم با فشار همزمان دکمه‌های Ctrl+J، ۶، ۷ لایه از لایه موجود در پانل لایه‌ها ایجاد کنیم و حجم فایل را بالا ببریم.

اکنون با انتخاب گزینه Save از منوی File یا زدن دکمه‌های Ctrl+S وارد پروسه BackGround Save شده و فایل مورد نظر ذخیره می‌شود.

 

اما بر خلاف نسخه‌های پیشین محیط کاری فتوشاپ کاملا در دسترس بوده و امکان استفاده از ابزارها و فرامین مختلف برای طراح مهیاست. پروسه ذخیره از ۲ قسمت قابل پیگیری است. در قسمت نام فایل بازشده در بالای فضای کاری عددی به صورت درصد جلب نظر می‌کند که مقدار درصد انجام پروسه ذخیره‌سازی را نمایش می‌دهد.

 

این عدد را به همراه یک نوار آبی رنگ که تکمیل شده و به عدد ۱۰۰ می‌رسد، در منتهی‌الیه سمت چپ تصویر باز شده نیز مشاهده می‌کنید که به صورت نموداری نیز مقدار درصد پروسه ذخیره‌سازی نمایش داده می‌شود.

در صورتی که فایل یا پروژه‌ای در محیط فتوشاپ باز شده و ذخیره نشده باشد، علامت ستاره کوچکی در انتهای نام فایل ظاهر می‌شود که با ذخیره شدن فایل، این علامت نیز حذف خواهدشد.

 پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ
پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ

ویژگی Auto Save

دومین و مهم‌ترین ویژگی جدید اضافه‌شده به نسخه CS6 در زمینه ذخیره‌سازی فایل گزینه Auto Save‌است. در این ویژگی این امکان فراهم آمده که در فواصل زمانی منظم یک کپی از فایل در حال ویرایش مشابه با نام فایل به همراه عبارتRecover در انتهای آن، به صورت خودکار ذخیره شود.

 

در صورت خروج ناگهانی از محیط فتوشاپ بدون ذخیره‌شدن فایل، به صورت خودکار با اجرای دوباره فتوشاپ باز می‌شود. برای دسترسی به این ویژگی و فعال‌کردن آن باید از مسیر EditPreferences، گزینه File Handling را انتخاب کنیم تا پنجره مربوط به تنظیمات آن ظاهر شود.

نتیجه گیری:کاربران محترم و عزیز به انتهای مطلب جدید پشتیبان‌گیری خودکار در فتوشاپ رسیدیم,  به صورت پیشفرض مقدار زمان ذخیره‌سازی خودکار در ۱۰ دقیقه تنظیم شده که با کلیک روی آن و بازشدن فهرست مربوط می‌توانیم زمان کمتر و بیشتر را انتخاب کنیم.

نکته جالب در این ویژگی، ذخیره فایل پشتیبان جدا از فایل اصلی با همنام با فایل اصلی با پسوند Recover است. در این حالت هیچ‌گونه تغییری روی فایل اولیه اعمال نخواهد شد. همراه با آموزش دات نت باشید.

گردآوری:آموزش دات نت

منبع:beytoote

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات