Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 90938
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 آگوست 2016 - 18:36
0 views بازدید

آموزش طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز

با دوستانتان به اشتراک بگذارید طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز آموزش طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز مقدمه:خب دوستان  این تصور که ماهی را باید حتما سرخ کرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا که اگر شما بتوانید ماهی را خوب طعم دار کنید، آبپز و بخارپز آن هم لذیذ است. اگر در رژیم غذایی تان پیشنهاد شده است که حداقل دو […]

طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز
طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز

آموزش طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز

مقدمه:خب دوستان  این تصور که ماهی را باید حتما سرخ کرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا که اگر شما بتوانید ماهی را خوب طعم دار کنید، آبپز و بخارپز آن هم لذیذ است.

اگر در رژیم غذایی تان پیشنهاد شده است که حداقل دو وعده در هفته ماهی بخورید، این روش پخت ماهی را هم امتحان کنید. این مدل ماهی پخته با سبزی پلو هم خوشمزه است.

مواد لازم برای ماهی صدفی با سس گوجه فرنگی و قارچ :

 فیله ماهی۲۵۰ گرم
 پیاز کوچک۱ عدد
 لیموترش۱ عدد
 فلفل دلمه‌ای متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی بزرگ۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سرکه۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ماهی صدفی با سس گوجه فرنگی و قارچ :
اولین مرحله بعد از شستن ماهی‌ها مزه‌دار کردن آنهاست؛ به این صورت که ماهی‌ها را به نمک، فلفل و سرکه آغشته کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با این مواد در ظرفی دربسته در یخچال بمانند تا مزه دار شوند.

پیاز را پوست کنده به شکل حلقه حلقه برش بزنید. لیموترش و فلفل دلمه ای را هم حلقه حلقه کرده و همه سبزیجات را در کف ماهیتابه بچینید. قارچ ها را هم ورقه ورقه کرده و به مقداری آبلیمو آغشته کنید و کنار بگذارید. حالا گوجه فرنگی ها را رنده کرده یا در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. پوره گوجه فرنگی را هم با نمک و فلفل کمی مزه دار کرده و روی مواد دیگر در تابه بریزید و روی مواد پهن کنید.

ماهی مزه دار شده را روی سبزیجات و گوجه فرنگی بگذارید و در تابه را ببندید تا ماهی ها با حرارت ملایم بپزند. در طول مدت پخت می توانید چند بار از آب مواد با قاشق روی ماهی ها بریزید تا هم طعم دار شوند و هم خوشرنگ.

ماهی ها حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه‌ ای می پزند؛ در مرحله آخر پخت، روغن زیتون را به ماهی ها و سس اضافه کنید. این کار باعث براق شدن و خوش رنگ و بو شدن ماهی و سس  می شود. قارچ ها را در چهار دقیقه آخر پخت ماهی روی آن بریزید زیرا قارچ به سرعت می پزد.

بعد از پخت، ماهی ها را در ظرف مورد‌ نظر بچینید و سس سبزیجات و قارچ های بخارپز شده را هم در کنار یا روی آنها قرار دهید و با زیتون و لیموترش تازه و سبزیجات سرو کنید.

نکته: سرکه باعث می شود گوشت ماهی سفت و ترد و مزه دار شود.

نتیجه گیری:کاربران عزیز به پایان موضوع طرز تهیه ماهی صدفی های بخار پز رسیدیم.  برای زیباتر شدن چیدمان ظرف پذیرایی‌تان می‌توانید فیله های ماهی را قبل از پخت به شکل نوارهای باریک درآورده و به شکل لوله‌ای یا حلزونی شکل بپیچانید و با خلال دندان یا سیخ چوبی ثابت کنید. همراه باشید

گردآوری:آموزش دات نت

منبع:beytoote

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات