Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 70399
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 ژوئن 2016 - 1:45
0 views بازدید

اقدامات نظارتی وزارت بهداشت با شروع ماه رمضان

مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از شروع اقدامات نظارتی این وزارتخانه بر روی مواد غذایی عرضه شده با شروع ماه رمضان خبر داد. خسرو صادق نیت مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اقدامات و نظارت های این وزارتخانه در خصوص وضعیت بهداشت در قنادی […]

مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از شروع اقدامات نظارتی این وزارتخانه بر روی مواد غذایی عرضه شده با شروع ماه رمضان خبر داد.

خسرو صادق نیت مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اقدامات و نظارت های این وزارتخانه در خصوص وضعیت بهداشت در قنادی های توزیع کننده زولبیا و بامیه گفت: وزارت بهداشت به مناسبت های مختلف وضعیت نظارتی به مسائل بهداشتی را سامان می دهد.
وی افزود: به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان برنامه های ویژه و سازمان یافته ای برای نظارت بر مواد غذایی عرضه شده به مردم داریم.


مدیر کل دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اینکه مقدمات موضوع نظارتی شروع شده ،عنوان کرد: دستورالعمل های لازم برای کنترل وضعیت سلامت مواد غذایی در ماه رمضان به تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.


وی ادامه داد: با شروع ماه رمضان این دستورالعمل ها اجرایی می شوند.


 انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات