Saturday 10 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 108261
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 سپتامبر 2016 - 19:35
0 views بازدید

اگر میخواهید ماکارونی خوشمزه درست کنید بخوانید!!

گیگر : این مطلب برای افرادی است ک میخواهند ماکارونی خوشمزه درست کنند.هرچه مواد غذایی طبیعی‌تر مصرف شوند، نمایه گلایسمی‌شان کمتر است و هر چقدر عملیات فرآوری در آنها بیشتر انجام شود، نمایه گلایسمی‌شان افزایش پیدا می‌کند. نمایه گلایسمی شامل یک سیستم امتیازبندی از ۱ تا ۱۰۰ است   که نسبت جذب هریک از کربوهیدرات‌های غذایی به جریان خون را نشان می‌دهد.با دم کردن ماکارونی […]

گیگر :

این مطلب برای افرادی است ک میخواهند ماکارونی خوشمزه درست کنند.هرچه مواد غذایی طبیعی‌تر مصرف شوند، نمایه گلایسمی‌شان کمتر است و هر چقدر عملیات فرآوری در آنها بیشتر انجام شود، نمایه گلایسمی‌شان افزایش پیدا می‌کند. نمایه گلایسمی شامل یک سیستم امتیازبندی از ۱ تا ۱۰۰ است

 

که نسبت جذب هریک از کربوهیدرات‌های غذایی به جریان خون را نشان می‌دهد.با دم کردن ماکارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابل‌ملاحظه‌ای بالا می‌رود و با ‌این‌ ضریب، هضم غذا بیشتر می‌شود و به‌آسانی قندخون را افزایش می‌دهد. البته ماکارونی جوشیده،

 

نمایه گلایسمی پایینی دارد اما با دم‌کردن ماکارونی و خوردن آن، قندخون ۲ برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکش‌شده بالا می‌رود.از نظر تغذیه‌ای، مصرف غذاهای دارای نمایه گلایسمی بالا به دلیل بالابردن قندخون در مدت زمانی کوتاه، مناسب نیست و امکان ابتلا و تشدید بیماری‌هایی مثل فشارخون،

 

بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی چاقی را افزایش می‌دهد، بنابراین بهتر است برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های یادشده از غذاهای با نمایه گلایسمی پایین در برنامه غذایی استفاده شود.به افراد سالم توصیه می‌شود تا جایی که می‌توانند موادغذایی با‌ نمایه‌گلایسمی‌ بالا استفاده نکنند

 

اگر میخواهید ماکارونی خوشمزه درست کنید بخوانید!!

 

و به جای آن موادغذایی با نمایه‌گلایسمی‌ متوسط را جایگزین کنند. البته مصرف موادغذایی با نمایه گلایسمی ‌بالا در ورزشکاران حرفه‌ای که پس از تمرین مجبور هستند ذخایر گلیکوژن خود را تامین کنند، اشکالی ندارد.مصرف این غذاها به بیماران دیابتی هم به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود چون مصرفشان به شدت قندخون را افزایش می‌دهد

 

و آنها نمی‌توانند در زمان مشخص آن را ثابت نگه‌ دارند.در بیماران قلبی هم افزایش قندخون باعث تولید کلسترول می‌شود که عامل مهمی در وخیم‌تر کردن حال‌ این بیماران است. به همین دلیل بیماران دیابتی و قلبی‌ و عروقی بهتر است موادغذایی با نمایه گلایسمی ‌بالا ‌مصرف نکنند.

 

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 6
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات