Saturday 10 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 97955
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آگوست 2016 - 12:24
0 views بازدید

ایرانیان سالانه 11 هزار میلیارد تومان خرج فست فود می‌کنند

مسئول کمیته اجرایی چهاردهمین کنگره تغذیه ایران گفت: مردم سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود. به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم جزایری متخصص تغذیه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران که ظهر امروز در دانشگاه علوم […]

مسئول کمیته اجرایی چهاردهمین کنگره تغذیه ایران گفت: مردم سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم جزایری متخصص تغذیه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران که ظهر امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد با اشاره به ایمنی غذایی در گروه‌های سنی مختلف اظهار داشت: استادان تغذیه و همکاران ما در وزارت بهداشت و صنایع غذایی جنبه چند بعدی ایمنی غذایی را در طی چند سال اخیر بررسی کرده و این نتیجه حاصل شده که امنیت غذایی سوء تغذیه و چاقی ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته و همین مسائل سلامت افراد جامعه را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: 50 درصد از مردم به چاقی و اضافه وزن بوده و این مسئله خود هم بیماری‌زا و هم عامل خطری برای بروز بیماری‌های مختلفی در بدن افراد است.

جزایری با بیان اینکه دسترسی به غذای کافی و جامع تعریفی کلی از امنیت غذایی است، گفت: در برنامه 5 ساله توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و همچنین دیگر اسناد بالا‌دستی تأکید خاصی بر امنیت غذایی شده و طبق آمارهایی به دست آمده متأسفانه در استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی نا امنی غذایی بیشتر بوده و وزارت بهداشت و وزارت جهادکشاورزی برنامه‌های ویژه‌ای برای بالا بردن سطح امنیت غذایی این استان‌ها دارند.

وی ادامه داد: سند ملی تغذیه با صدور بخش اجرایی سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و جهادکشاورزی تبیین شده و در آن امنیت غذایی مردم ایران طبق این سند نگاشته شده است.

این متخصص تغذیه یادآور شد: متأسفانه کمبود ویتامین D، کلسیم و آهن در کشور وجود دارد.

 30 درصد مردم ایران از بیمار کم‌خونی رنج می‌برند

در ادامه مراسم کوروش جعفریان‌ مسئول کمیته اجرایی این کنگره ها گفت: وزارت بهداشت می‌تواند 20 درصد تغذیه مردم را بهبود بخشد و 80 درصد بقیه را باید سازمان‌های ذیربط با همکاری این وزارتخانه به عهده بگیرند.

وی ابراز داشت: متأسفانه 30 درصد مردم کشورمان دچار کم خونی و بین 70 تا 80 درصد مردم از کمبود ویتامین D رنج می برند.

 30 درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند

مسئول کمیته اجرایی این کنگره با بیان اینکه مکمل‌ها امنیت غذایی ندارند، افزود: سازمان غذا و دارو در وارد کردن مکمل های غذایی تنها توانایی بررسی مواردی از قبیل اینکه آیا کشور تولید کننده این مواد را در اختیار مردم خود قرار می‌دهد و این سازمان مجوز واردات چنین مکمل‌هایی را نمی دهد. 

جعفریان‌ اذعان داشت: مواد تراریخته‌ عوارضش‌ پس از سالیان طولانی در بدن افراد ورود پیدا می‌کند و به همین دلیل سیاست بعضی کشور ها این است که اول می‌گذارند سایر کشورها چنین موادی را امتحان کرده و سپس اجازه ورود مواد تراریخته‌ به مردم کشورشان می‌دهند.

وی گفت: مواد صنعتی غذایی تأثیر بسیاری به دلیل استفاده از رنگ‌های مختلف صنعتی بر آلرژی می‌گذارد و تغذیه همانند گرده‌های گیاهان می‌توانند سبب بروز حساسیت‌های مختلف در بدن شوند.

جعفریان اظهار کرد: مردم کشورمان سالیانه 11 هزار میلیارد تومان بابت خرید فست‌فود هزینه می‌کنند و متأسفانه 30 درصد از وعده‌های مردم خارج از خانه خریداری و مصرف می‌شود.

وی تصریح کرد: با ایجاد هلدینگ‌و برند‌هایی ویژه رستوران‌ها و مواد غذایی کمک بزرگی به وزارت بهداشت و دیگر سازمان‌های ذیربط در جهت افزایش امنیت غذایی و برنامه‌ریزی‌های بهتر در این زمینه می‌شود.

گیتی ستوده استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: این کنگره در طول 4 روز با اجرای 109 سخنرانی جامع و علمی، 9 کارگاه آموزشی و با حضور 24 مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، فنلاند، سوییس، هند و ژاپن اجرا می شود. 

وی درباره سمپوزیوم های مطرح شده در این کنگره گفت:  مباحث چاقی، غنی کردن آرد با آهن و اسیدفولیک، نمک یددار، برنامه های تغذیه و باروری، نقش ویتامین D در سلامت و باروری، تداخل ژن و تغذیه، بیماری های غیرواگیر و تغذیه، تغذیه و التهاب سیستم ایمنی مطالبی ارائه می شود. 

دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه افزود : درباره موضوعات مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان، نقش صنایع غذایی در تغذیه جامعه، عوامل اجتماعی و فرهنگی موثر در غذا مباحثی مطرح می شود. 

وی با اشاره به نقش خدمات تغذیه ای در سیستم بهداشتی کشور بیان کرد : اهداف این کنگره بررسی مشکلات تغذیه ای کشور و ارائه راهکارهای مناسب برای سیاستگذاری علم تغذیه در سطح کشور است.

انتهای پیام /

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 6
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات