Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 50670
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 آوریل 2016 - 14:10
0 views بازدید

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید کتاب های ویژه ای برای آموزش انواع غذاها و آشپزی وجود دارد. برخی از بانوان هم از این کتاب ها برای ایجاد تنوع غذایی در سر سفره و در وعده های غذایی استفاده می کنند. در اینجا با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا می شوید.   مواد لازم برای گراتین گل کلم :  گل کلم خرد […]

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید

کتاب های ویژه ای برای آموزش انواع غذاها و آشپزی وجود دارد. برخی از بانوان هم از این کتاب ها برای ایجاد تنوع غذایی در سر سفره و در وعده های غذایی استفاده می کنند. در اینجا با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای گراتین گل کلم :

 گل کلم خرد شده۱ عدد
 تره فرنگی (به تکه های یک سانتیمتری خرد شود) ۲ عدد
 کره ۲ قاشق غذاخوری
 آرد همه کاره ۲ قاشق غذاخوری
شیریک و نیم فنجان
پنیر گریور (رنده شده)۱۱۳ گرم
* آویشن تازه۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شدهیک هشتم قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفلبه مقدار لازم

 

 

* ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک

مواد لازم برای روی گراتین:

آرد سوخاری یک و نیم فنجان
کره۱ قاشق غذاخوری
 عسل یک چهارم قاشق چایخوری
فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه گراتین گل کلم :
یک قابلمه برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. تره فرنگی را اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا زمانی که کاملا نرم شود (۸ تا ۱۰ دقیقه) در حالی که تره فرنگی می پزد، گل کلم ها را بخارپز کنید. سه تا چهار دقیقه صبر کرده و بعد کلم ها را از سبد بخارپز خارج کرده و کنار بگذارید.

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و آن ها را تفت بدهید

 

 

در این مرحله فقط می خواهیم خامی کلم از بین برود، پس نباید کاملا پخته و نرم شود.

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شویدگل کلم ها را اضافه کرده تا خامی کلم از بین برود، پس نباید کاملا پخته و نرم شود

 

دو قاشق غذاخوری آرد را به تره فرنگی و کره اضافه کرده و برای یک یا دو دقیقه هم بزنید. حالا شیر را آرام آرام اضافه کرده و دائم هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود.

 

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شوید

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شویدتره فرنگی و آرد و کره را اضافه کرده و تفت بدهید تا سس غلیظی بدست بیاید

 

وقتی سس به اندازه کافی غلیظ شد، دو سوم از پنیر گریور، آویشن، جوز هندی و نمک را به آن اضافه کنید. (باقی مانده پنیر برای روی گراتین استفاده می شود)

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شویدوقتی سس به غلیظ شد، دو سوم از پنیر گریور، آویشن، جوز هندی و نمک را به آن اضافه کنید

 

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

ظرف مخصوص فر را با کره چرب کنید. به آرامی گل کلم های بخارپز شده را در یک لایه داخل ظرف پخش کنید. سس تره فرنگی و پنیر را روی آن ریخته و در آخر هم باقی مانده پنیر را روی آن پخش کرده و برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شویدظرف فر را چرب کرده و مواد را مانند دستور بالا درون آن بریزید و در آخر پنیر را روی آن بپاشید

 

در همین حین، یک قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و بعد آرد سوخاری را داخل آن ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. یک چهارم قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل روی آن پاشیده و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

 

بعد از پخت گراتین، آن را از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن پاشیده و بعد داخل فر برگرداننده و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید.

با نحوه پخت گراتین گل کلم آشنا شویدبعد از پخت گراتین، از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن بپاشید و بعد داخل فر برگردانید

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات