Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 22653
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 نوامبر 2015 - 4:53
5 views بازدید

برای سلامتی کلیه‌ها گوشت نخورید!

محدودیت مصرف گوشت در سبد غذایی افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به نسبت شدت بیماری متغیر است. محمدحسین عزیزی،‌ متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اثرات منفی آوردن گوشت بر افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند گفت: افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند باید به نسبت افراد سالم کمتر […]

محدودیت مصرف گوشت در سبد غذایی افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی به نسبت شدت بیماری متغیر است.

محمدحسین عزیزی،‌ متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اثرات منفی آوردن گوشت بر افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند گفت: افرادی که دچار بیماری‌های کلیوی هستند باید به نسبت افراد سالم کمتر از گوشت در سبد غذایی خود استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: این محدودیت مصرف گوشت به نسبت شدت بیماری متغیر است اما به طور معمول این افراد باید سعی کنند حداکثر هفته‌ای یک بار از گوشت قرمز در وعده‌های غذایی خود استفاده کنند اما در مصرف گوشت سفید با محدودیت کمتری در مصرف مواجه هستند.

رئیس انجمن صنایع غذایی با بیان مواد غذایی که این افراد می‌توانند جایگزین گوشت نمایند،‌ گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی می‌توانند از انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو و فندق و… به جای گوشت استفاده نمایند علاوه‌بر این می‌توانند حبوبا‌تی مانند لوبیا را نیز جایگزین گوشت نمایند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات