Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 20079
تاریخ انتشار : جمعه 20 نوامبر 2015 - 2:33
5 views بازدید

تأثیر مستقیم شیردهی بر طول عمر زنان

مادران شیرده نه تنها با شیردهی به نوزادانشان سلامتی آنها را تضمین خواهند کرد بلکه با شیردهی طولانی ضامن سلامتی خودشان هستند. سوسن پارسا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به روش‌های پیشگیری از سرطان سینه گفت: یکی از فاکتورهای مهم در پیشگیری از بروز سرطان سینه افزایش مدت زمان شیردهی در مادران شیرده هست احتمال […]

مادران شیرده نه تنها با شیردهی به نوزادانشان سلامتی آنها را تضمین خواهند کرد بلکه با شیردهی طولانی ضامن سلامتی خودشان هستند.

سوسن پارسا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به روش‌های پیشگیری از سرطان سینه گفت: یکی از فاکتورهای مهم در پیشگیری از بروز سرطان سینه افزایش مدت زمان شیردهی در مادران شیرده هست احتمال که مبتلا شدن به سرطان سینه در آنها نسبت به مادران شیرده دیگر 5/2 درصد کاهش می‌یابد.

وی در خصوص اینکه چه افرادی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند اظهار داشت: خانم‌هایی که سابقه هر نوع سرطان را در خانواده و بستگان نزدیک خود دارند؛ خانم‌های یائسه‌ای که هم سابقه سرطان در خانواده دارند و هم سویا زیاد می‌خورند، چاقی‌ها و مصرف هورمون‌های نا به جا، افرادی که کیست‌های تخمدانی دارند و مصرف چربی‌های حیوانی و پروتئین‌های حیوانی در تغذیه آنها بسیار است.

وی در ادامه تصریح کرد: خوردن زیاد مواد گوشتی و کربوهیدرات‌ها (قندها) در افراد باعث چاقی می‌شود و این چاقی بر روی هورمون‌ها تأثیر می‌گذرد که تأثیرات هورمونی موجب کیست تخمدان در خانم‌ها می‌شود، این افراد زودتر از خانم‌های دیگر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند.

پارسا بیان کرد: خانم‌های 40 سال به بالا حتماً باید به پزشک مراجعه کنند. معاینه سینه انجام بدهند، تاریخچه خانواده، کیست خوش‌خیم بررسی شود و بسیار مراقب کلسترول خون و وزن‌گیریشان باشند.

پارسا در خصوص راه‌های پیشگیری سرطان سینه خاطرنشان کرد: شیوه صحیح غذا خوردن، مصرف پروتئین‌ها را کم کنیم و سبزیجات و میوه‌ها را بیشتر بخوریم مخصوصاً سبزیجات و میوه‌هایی که دارای رنگ‌های قرمز، زرد، نارنجی و سبزسبز هستند مانند: جعفری و گشنیز و حتماً ساقه آنها را بخوریم چون در آن مواد پیشگیری کننده، حتی می‌توان جعفری و گشنیز را همراه با ساقه ریزریز کرد و در سوپ‌ها استفاده کرد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات