Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 29486
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 فوریه 2016 - 15:57
2 views بازدید

تیرامیسو: خوشمزه، لذیذ و مطبوع

تیرامیسو کیک و دسری ایتالیایی است که در محبوبیت و شهرت یکی از بی‌نظیرترین‌ها میان نمونه‌های مشابه خود به شمار می‌آید. معنی لغوی کلمه تیرامیسو در زبان ایتالیایی “بجنب و مرا انتخاب کن” می‌شود. دسری به طعم قوه، لایه‌بندی شده با مخلوطی از تخم‌مرغ، شکر، کاکائو و پنیر ماسکارپونه. ریشه این دسر را بیشتر می‌توان در مناطقی از ایتالیا مانند ونتو، فریولی ونتزیا و پیمونت […]


تیرامیسو

تیرامیسو کیک و دسری ایتالیایی است که در محبوبیت و شهرت یکی از بی‌نظیرترین‌ها میان نمونه‌های مشابه خود به شمار می‌آید. معنی لغوی کلمه تیرامیسو در زبان ایتالیایی “بجنب و مرا انتخاب کن” می‌شود. دسری به طعم قوه، لایه‌بندی شده با مخلوطی از تخم‌مرغ، شکر، کاکائو و پنیر ماسکارپونه. ریشه این دسر را بیشتر می‌توان در مناطقی از ایتالیا مانند ونتو، فریولی ونتزیا و پیمونت پیدا کرد.

تیرامیسو در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. به خاطر همین در بسیاری از قنادی‌ها می‌توانید این دسر خوشمزه را بیابید. علاوه بر قنادی‌ها این دسر را می‌توان در میان محصولات برندهایی که تولیدات شیرینی و دسر دارند نیز یافت. برای مثال برند کیک تی‌اس. که تولیدکننده بسیاری از کیک‌ها و دسرهایی باکیفیت، خوشمزه و بی‌نظیر است. این برند با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و رعایت نکات بهداشت و سلامت مواد غذایی، همچنین با به‌کارگیری مواد اولیه‌ی تازه و مرغوب، به صورت روزانه دسرهایی تولید می‌کند که در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها، رستوران‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی، بوفه‌ها، هتل‌ها، مجموعه‌های ورزشی، بیمارستان‌ها و تالارهای جشن و مهمانی، افراد برای آن‌ها سر و دست می‌شکنند. البته مشتریان عادی نیز می‌توانند این دسرهای متنوع و متفاوت را از قنادی ناتلی به صورت کامل یا برشی خریداری کنند.

برند کیک تی‌اس در میان محصولات خود تیرامیسو را نیز تولید و عرضه می‌کند. تیرامیسویی لایه به لایه از قهوه و بافتی پنیری. بسیار خوشمزه، لذیذ و مطبوع. همان‌طور که گفتیم تیرامیسو دسر بسیار پرطرفداری است اما قدمتی طولانی ندارد. بلکه عمر این کیک به چند دهه قبل می‌رسد.

تیرامیسو

تاریخچه تیرامیسوی خوشمزه

تیرامیسو کیک بسیار جوانی است. بسیاری سرمنشا اصلی پیدایش تیرامیسو را در رستورانی به نام Le Beccherie در منطقه ونتو از شهر ترویسو ایتالیا و به سال 1960 می‌دانند. اما برخی ادعاها همچنان باقی‌ست که این دسر را ابداع سرآشپز رستوران سوتوترویزو Sottotreviso در شهر ترویزو نزدیک ونیز به نام کارمینانتونیو یاناکونه Carminantonio lannaccone و در تاریخ ۲۴ دسامبر ۱۹۶۹ می‌دانند.

از طرفی ممکن است تیرامیسو از دسری انگلیسی و لایه لایه به نام Zuppa سرچشمه گرفته باشد. در میان شیرینی‌های سنتی، تیرامیسو همچنین دارای شباهت با بسیاری از کیک های دیگر، به ویژه با theCharlotte و کیک تورین (دولچه تورینو) است. همچنین در نمونه‌ای که طی ساخت و تهیه‌ی آن از کرم باواریا استفاده می‌شود شبیه کیک ladyfingers می‌شود. با این همه و گرچه تیرامیسو ممکن است شبیه تعدادی کیک یا دسر دیگر باشد اما طعم و مزه بی‌نظیر آن کمتر شباهتی به هر نوع کیک یا دسر دیگر دارد.

تیرامیسوی سنتی شامل یک لیست کوتاه از مواد تشکیل‌دهنده است. بیسکویت انگشتی یا همان فینگرفود، زرده تخم‌مرغ، شکر، قهوه، پنیر ماسکارپونه و پودر کاکائو. شکل اصلی کیک گرد است، اگر چه به شکل بیسکویت نیز درمی‌آید یا با توجه به ظرف مورد استفاده به شکل مربع یا مستطیل. با این حال، آن را اغلب به شکل گرد، درست می‌کنند که در آن لایه‌های مختلف به صورت هرم به دور هم جمع شده‌اند. علاوه بر این از خامه یا ترکیب تخم‌مرغ با کرم ماسکارپونه نیز در آن استفاده می‌کنند تا کیک تیرامیسوی به دست آمده سبک‌تر، ضخیم و کف‎آلود بشود. در هر حال تيراميسو انواع گوناگوني دارد. بعضي از تيراميسوها بدون تخم‌مرغ تهيه مي‌شوند. در برخي هم از زرده استفاده مي‌شود و هم از سفيده تخم‌مرغ و برخي فقط با سفيده آماده می‌شوند.

طرز تهیه تیرامیسو

برای درست کردن تیرامیسو ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط می‌کنند و به کمک هم‌زن برقی با روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه می‌زنند تا کاملا لیمویی و کشدار شود. سپس یک فنجان یا کمی بیشتر اسپرسو آماده می‌کنند. خامه شیرین شده را نیز با هم‌زن جداگانه می‌زنند تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. بعد نوبت پنیر خامه‌ای است. آن را با هم‌زن می‌زنند تا یک‌دست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم‌مرغ، پودر قند و وانیل را افزوده و در نهایت خامه فرم گرفته را نیز اضافه می‌کنند.

سپس یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کرده و کف ظرف را با لیدی فینگر (قابل تهیه از برند نانالی) که آغشته به محلول قهوه است می‌پوشانند. دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده ریخته و بعد از مایه فوق که آماده شده مقداری روی نان‌ها ریخته و دوباره روی مایه لیدی فینگر آغشته به محلول قهوه چیده و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف می‌ریزند. این عمل را تا زمانی تکرار می‌کنند که مواد پنیری تمام شود. در آخر روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده‌شده و بادام پرک و تُست‌شده می‌ریزند. برای قوام آمدن دسر، آن را یک شب کامل در یخچال می‌گذارند تا به‌طور کامل سفت شود.

تیرامیسو

همان‌طور که در ابتدا اشاره کردیم، ناتلی دسر تیرامیسو تهیه شده به‌وسیله برند کیک تی‌اس را به همراه دیگر محصولات این برند در قنادی خود عرضه می‌کند. شما می‌توانید به یکی از شعب این قنادی در سهروردی شمالی (شعبه مرکزی)، پاسداران، نیاوران یا تهران‌پارس مراجعه کنید یا به سایت ناتلی سر بزنید و اقدام به خرید آنلاین کنید. این را بدانید اگر در منطقه دلیوری باشید، سفارش شما به شکل رایگان ارسال خواهد شد.

تیرامیسو طعم شیرین و شوری ملایمی را به صورت توامان در خود دارد. دسری اختصاصی برای افرادی که از طعم‌های متفاوت استقبال می‌کنند.

نئوپان ضد آب راین



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات