Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 83844
تاریخ انتشار : جمعه 15 جولای 2016 - 12:00
0 views بازدید

حقایقی جدید و عجیب در مورد کره حیوانی

گیگر : زمانی که مبحث تغذیه سالم مطرح می‌شود، کره حیوانی آن طور که باید، شهرت خوبی ندارد. حالا دانشمندان حوزه تغذیه دانشگاه تافتز بوستون متوجه شده‌اند مصرف کره حیوانی ارتباط ناچیزی با میزان مرگ‌ومیر کلی دارد و در کل ارتباطی با بیماری‌های مربوط به عروق قلب ندارد. طبق این تحقیق کره حیوانی تأثیر مثبتی بر روی احتمال ابتلا به دیابت دارد. این دانشمندان یک […]

گیگر :

زمانی که مبحث تغذیه سالم مطرح می‌شود، کره حیوانی آن طور که باید، شهرت خوبی ندارد.

حالا دانشمندان حوزه تغذیه دانشگاه تافتز بوستون متوجه شده‌اند مصرف کره حیوانی ارتباط ناچیزی با میزان مرگ‌ومیر کلی دارد و در کل ارتباطی با بیماری‌های مربوط به عروق قلب ندارد. طبق این تحقیق کره حیوانی تأثیر مثبتی بر روی احتمال ابتلا به دیابت دارد.

این دانشمندان یک تحقیق اپیدمیولوژیک انجام دادند که ترکیبی از ۹ تحقیق بود و با شرکت ۶۳۶۱۵۱ نفر از ۱۵ کشور و با پیگیری ۶.۵ میلیون نفر در سال صورت گرفته بود.

در آن زمان، ۲۸۲۷۱ مرگ، ۹۷۸۳ فرد مبتلا به بیماری عروق قلب و ۲۳۹۵۴ نفر که به تازگی به دیابت مبتلا شده بودند، ثبت شده بود.
محققان مصرف کره را در ۹ تحقیق مذکور به ۱۴ گرم در روز یا تقریباً یک قاشق غذاخوری استانداردسازی کردند. مصرف کره حیوانی به طور میانگین در این تحقیقات از حدود یک سوم یک قاشق غذاخوری در روز تا بیش از ۳ قاشق غذاخوری در روز دسته‌بندی شده بود.

طبق این تحقیق گسترده که در نشریه علمی پلاس وان منتشر شده است، مصرف روزانه کره حیوانی تقریباً هیچ ارتباطی با مرگ و میر کلی، بیماری‌های قلبی و دیابت ندارد.

یکی از نویسندگان این تحقیق در این رابطه گفت: با این که افرادی که کره حیوانی بیشتری مصرف می‌کنند، در کل رژیم غذایی و سبک زندگی نامناسب‌تری دارند؛ اما ظاهراً کره حیوانی در کل خنثی است.

محققان معتقدند کره حیوانی احتمالاً یک ماده غذایی خنثی و بی‌طرف محسوب می‌شود که بهتر از شکر یا نشاسته و بدتر از بسیاری از کره‌های گیاهی یا روغن‌های پخت‌وپز مانند روغن دانه سویا، کانولا، تخم کتان و زیتون است که سرشار از چربی‌های سالم هستند.

داریوش مظفریان، رئیس دانشکده اصول و علم تغذیه فرایدمن در دانشگاه تافتز در این رابطه گفت: در کل نتیجه تحقیق ما نشان می‌دهد که نباید کره حیوانی را کلاً خوب یا کلاً بد دانست.

وی افزود بایستی تحقیقات بیشتری صورت بگیرد تا تأثیر مصرف کره بر روی کاهش احتمال ابتلا به دیابت بررسی شود.

منبع :مجله اینترنتی فوت و فن

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات