Wednesday 7 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 79898
تاریخ انتشار : شنبه 2 جولای 2016 - 15:02
0 views بازدید

خانم های باردار،استفاده از رنگ‌های خوراکی شیمیایی ممنوع!

مواد شیمیایی و رنگی با تولید سم در بدن باعث ایجاد مسمومیت می شوند. جعفریان متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به مواد شیمیایی و نگهدارنده موجود در مواد غذایی اظهار داشت: مواد رنگی موجود در نگهدارنده ها سبب بروز مسمومیت  در بدن شده و این کار با تولید سم همراه است. وی ادامه داد: مواد رنگی غیر […]

مواد شیمیایی و رنگی با تولید سم در بدن باعث ایجاد مسمومیت می شوند.

جعفریان متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به مواد شیمیایی و نگهدارنده موجود در مواد غذایی اظهار داشت: مواد رنگی موجود در نگهدارنده ها سبب بروز مسمومیت  در بدن شده و این کار با تولید سم همراه است.

وی ادامه داد: مواد رنگی غیر مجاز روی سیستم ایمنی اثر گذاشته وسبب ایجاد تهوع ،استفراق ،اسهال ،تب در بدن افراد شده که در موارد خیلی حاد منجر به مرگ می شود.

این متخصص تذیه در خصوص راه های جلوگیری از مسمومیت ، گفت: دقت در نگهداری و پخت غذا و آگاهی یافتن از تاریخ انقضای محصولات ما را در رهایی از مسمومیت یاری می کند.

جعفریان یاد آورشد:  :تغییرات آب و هوایی(فصلی) خود ذاتا تاثیر گذار نبوده ولی زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند.

وی تاکید  کرد: در کودکان،افراد سالمند و زنان بار دار ریسک ابتلا به مسمومیت بیشتر است که بهترین اقدام برای این گروه های سنی مراجعه به پزشک و پرهیز از درمان های خودسرانه است. 

این متخصص تغذیه عنوان کرد: زنان باردار به علت ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن باید از مصرف مواد غذایی چون گوشت نیم پخت ، مرغ ،تخم مرغ و غیره که زمینه را برای مسمومیت فراهم می کند، جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات